G4Media.ro

Trupa Coldplay a adăugat un al doilea show în România/ Coada online…

Trupa Coldplay a adăugat un al doilea show în România/ Coada online pentru bilete a ajuns și la 80.000 de oameni/ Deja au apărut și oferte de bilete pe site-urile de anunțuri online

Update ora 13:27

Oamenii au început deja să pună în vânzare bilete pe OLX, iar prețurile ajung și la 3.000 de lei pentru două bilete. 

Știrea inițială:

Datorită cererii mari de bilete pentru concertul de anul viitor, trupa Coldplay a adăugat un al doilea show în România, pe data de 13 iunie 2024 pe Arena Națională din București.

Începând cu dimineața de marți, 25 iulie, fanii trupei Coldplay s-au pus la „coadă” pentru a putea cumpăra online în presale bilete pentru show-ul de pe 12 iunie de pe Arena Națională. Unii oameni și-au pus alarme special pentru a putea prinde un loc aleatoriu în coada de cumpărare a biletelor care a ajuns și la aproape 80.000 de oameni. 

Cererea mare de bilete a făcut ca site-urile de comercializare de bilete să fie nefuncționale.

Fanii trupei care sunt și clienți BCR au un beneficiu în exclusivitate. Posesorii de card mastercard BCR  sau George mastercard vor avea posibilitatea de a cumpăra până la patru bilete în exclusivitate, în presale, începând cu ora 15:00.

Date pentru concerte au mai fost adăugate și în orașe precum Roma, Helsinki sau Lion, ultimele două având parte de trei concerte ale trupei. Aceste show-uri fac parte din turneul „Music of the Spheres World Tour” care promovează cel de-al nouălea album al trupei britanice,  „Music of the Spheres”, lansat în Octombrie 2021. 

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...