G4Media.ro

Trupa americană de rock Flaming Lips a susţinut un concert în care…

Trupa americană de rock Flaming Lips a susţinut un concert în care membrii formaţiei şi publicul au stat închişi în bule de plastic

Trupa de rock Flaming Lips a căutat o metodă inedită pentru a putea cânta un concert live, cu public, în timpul pandemiei, aşa că fiecare membru al formaţiei, împreună cu spectatorii, au stat pe timpul show-ului în bule de plastic, scrie CNN.

Concertul a avut loc în oraşul lor natal, Oklahoma City, şi a pornit mai mult dintr-o glumă, după ce unul dintre membri a văzut un desen realizat de vocalistul trupei, Wayne Coyne. Concertul a fost transmis live, dar a fost şi folosit pentru filmarea unui videoclip.

„Am făcut un mic desen, cu trupa Flaming Lips cântând în 2019. Şi eu eram singurul într-o bulă, cu restul oamenilor normali”, a explicat Coyne pentru CNN. „Apoi am făcut un alt desen cu trupa cântând în 2020. Acelaşi scenariu, dar eu sunt într-o bulă, la fel ca toţi ceilalţi”.

La vremea aceea, desenul era mai mult un comentariu social decât o discuţie despre virus, pentru că artistul nu îşi imagina că problemele vor dăinui atât de mult.

Ideea „bulelor spaţiale” făcea deja parte din repertoriul trupei, aşa că acum conceptul a fost adaptat pentru a include şi publicul. „Începând cu luna mai, dorinţa de a vedea muzică live a crescut tot mai mult. Îmi place cum arată, pentru că poţi să fii cât de entuziasmat vrei, poţi ţipa cât vrei, dar nu poţi infecta pe nimeni de lângă tine”, a mai spus Coyne.

sursă: CNN / sursă foto: captură CNN

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. O adunătură de hipstări leşinaţi

  2. Este platoul de filmare pentru un videoclip, nicidecum un concert live. Cunoștințele G4 in materie muzicala, nu foarte profunde de data asta:)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.