G4Media.ro

Trump, ameninţat din nou cu ”încarcerarea” şi amendat cu 1.000 de dolari…

Sursa Foto: Facebook

Trump, ameninţat din nou cu ”încarcerarea” şi amendat cu 1.000 de dolari de judecătorul Merchan în procesul penal de la New York

Magistratul care judecă procesul penal al lui Donald Trump de la New York l-a ameninţat din nou, luni, pe fostul şef de stat american cu ”încarcerarea”, după ce acesta a încălcat interdicţia de a ataca verbal martori şi juraţi, relatează agenția AFP, citată de News.ro.

JudecătorulJuan Merchan l-a amendat din nou cu 1.000 de dolari ”pentru că a încălcat ordinul făcând comentarii publice despre juriu”, se arată într-o hotărârea scrisă.

Merchanl-a avertizat pe Trump că viitoare încălcări sunt ”pasibile de încarcerare”.

Săptămâna trecută, judecătorul l-a condamnat la plata unor amenzi în sumă de 9.000 de dolari – 1.000 de dolari de infracţiune – după ce a atacat în mod public martori şi juraţi din procesul împotriva sa şi l-a ameninţat că-l va trimite la închisoare în cazul unor recidive.

De la începutul acestui proces fără precedent, la 15 aprilie, împotriva unui fost şef de stat american, procurorii au cerut ca Donald Trump să fie sancţionat cu privire la încălcări repetate ale interdicţiei de a ataca martori-cheie în dosar.

Este vorba despre fostul său avocat personalMichael Cohen sau despre juraţi despre care sugerează că nu sunt imparţiali.

Candidatul republican în alegerile de la 5 noiembrie împotriva preşedintelui democrat în exerciţiu riscă să fie condamnat – în mod teoretic – la închisoare în acest dosar, una dintre cele patru proceduri penale în care este inculpat.

El este inculpat cu privire la 34 de capete de falsficiare de documente contabile care au servit la ascunderea unei plăţi în sumă de 130.000 de dolari fostei actriţe pornoStormy Daniels, în ultima linie dreaptă a alegerilor prezidenţiale din 2016, în care a înfrânt-o peHillary Clinton.

El i-ar fi cumpărat tăcerea cu această sumă asupra unei presupuse relaţii sexuale pe care actriţa spune că a avut-o cu magnatul imobiliar în 2006, pe când era căsătorit cu actuala sa soţie, fosta Primă Doamnă Melania Trump.

Donald Trump dezminte această relaţie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. 1000 de dolari? Oare are atâția bani săracul ?