G4Media.ro

Trenurile Intercity ale CFR oferă acces gratuit la Wi-Fi 4G

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Trenurile Intercity ale CFR oferă acces gratuit la Wi-Fi 4G

Pasagerii din trenurile Intercity (IC) ale CFR Călători vor putea accesa gratuit conexiunea Wi-Fi la viteză 4G furnizată de Orange Business Services, potrivit unui comunicat.

Astfel, CFR Călători a dotat cu servicii de Wi-Fi mobil 33 de vagoane care deservesc trenurile de rang Intercity şi, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă utilizată, pasagerii au acces gratuit şi nelimitat la Internet pe toată durata călătoriei.

Pentru a utiliza Wi-Fi gratuit, pasagerii vor selecta la urcarea în tren din lista de reţele „Wi-Fi CFR”, după care vor introduce parola de acces afişată la bordul trenului.

„Pentru ca toţi pasagerii CFR Călători să fie în siguranţă online, soluţia Business Wi-Fi Mobile furnizată de către Orange Business Services are inclusă şi opţiunea de securitate, care asigură blocarea traficului periculos, de tip malware, şi a aplicaţiilor care generează un trafic intens de date şi pot afecta experienţa altor călători. În acelaşi timp, Business Wi-Fi Mobile vine cu opţiuni utile şi pentru echipele CFR Călători, care pot vizualiza în timp real trenurile pe traseu şi pot avea acces la statistici privind gradul de utilizare a serviciului Wi-Fi”, se arată în comunicat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Wow! SERIOS?În 2022? Mnoo, nu cred. BRAVO lingău mic, fruncea de dă-n buric…gringeaunu.

  2. La ce viteza au,trebuiau bagate paturi!!!

  3. sper ca internetul nu merge la fel ca CFR-ul..

  4. Nu este chiar așa cum se spune. Internetul în trenuri are semnal slab. Cu greu prinzi un semnal bun.

  5. Nimic despre intarzierile trenurilor sau vitezele de maxim 60km h? Cat faci de la buc la oradea cu trenul? Depre mizeria din trenuri si gari nimic?

    • E destul de greu sa se vorbeasca despre asa ceva. CFR nu are vreun departament de Relatii cu CLientii. Daca te duci la doamnele de la casele de bilete sa comentezi ceva, iti vor spune ca ele doar vand bilete. Cele de la informatii doar iti dau informatii despre trenuri. La email-uri nu raspunde nimeni niciodata. Doar sa te duci la seful de gara dar nu cred ca el se ocupa de curatenie si viteza, etc.
      Deci nu ai efectiv cum sa iei legatura cu cineva de la CFR Calatori sa iti spui problemele, cu toate ca ele se stiu foarte bine. Iar domnul Grindeanu care nu stie cat e biletul la metrou, nu calatoreste cu trenul, etc. nu se ocupa el cu d-astea. Pe de alta parte, romanilor se pare ca le convine cum merge totul in tara asta, daca voteaza cu aceleasi partide de 30 de ani sau nu voteaza deloc.