G4Media.ro

Trenuri suplimentare pentru persoanele care se îndreaptă spre Londra pentru a aduce…

Photo by Jane Barlow / POOL / AFP

Trenuri suplimentare pentru persoanele care se îndreaptă spre Londra pentru a aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a/ Se aşteaptă ca sute de mii, dacă nu milioane, să călătorească în capitală

Oficialii din industria Transporturilor au confirmat că vor fi puse în funcţiune servicii suplimentare de trenuri pentru cei care călătoresc la Londra pentru a aduce un omagiu reginei, relatează BBC. Se aşteaptă ca sute de mii, dacă nu milioane, să călătorească în capitală, conform News.ro.

Se aşteaptă ca cererea să fie deosebit de mare începând de miercuri, când publicul poate asista la ceremonia de depunere a sicriului la Westminster Hall, începând cu ora 17:00 BST.

Rail Delivery Group a declarat că face „tot ce poate” pentru a asigura călătorii fără probleme în timpul perioadei de doliu. De asemenea, a precizat că un serviciu limitat va funcţiona pe timpul nopţii, pe unele rute.

Organismul din industrie, care reprezintă companiile feroviare, le-a spus clienţilor să verifice planurile de călătorie pentru cele mai recente informaţii.

Regina, care a murit joi, la vârsta de 96 de ani, va rămâne în Westminster Hall timp de patru zile întregi înainte de înmormântare, ceea ce înseamnă că publicul va putea să îi vadă sicriul. Se aşteaptă ca sute de mii, dacă nu milioane, să călătorească în capitală.

Rail Delivery Group a declarat că serviciile şi gările din Londra vor fi „extrem de aglomerate” ca urmare a acestui lucru şi a îndemnat pasagerii să lase suficient timp pentru a călători în timpul perioadei de doliu oficial, care se încheie în ziua funeraliilor de stat ale reginei, luni, 19 septembrie.

Transport for London şi Network Rail au declarat că există planuri pentru a se asigura că oamenii pot călători „cât mai uşor posibil”. „Industria transporturilor lucrează din greu pentru a-i ajuta pe oameni să îşi prezinte omagiile la Londra şi în întreaga Britanie”, a declarat Sir Peter Hendy, preşedintele Network Rail.

„Vă rugăm să vă asiguraţi că verificaţi înainte de a călători, deoarece ne aşteptăm ca reţelele rutiere şi de transport să fie ocupate”.

Network Rail a declarat că în ziua înmormântării va funcţiona un orar normal, mai degrabă decât unul redus care ar putea funcţiona într-o zi de sărbătoare obişnuită, împreună cu unele servicii suplimentare.

Linia Elizabeth Line nu operează de obicei niciun serviciu duminica pe tronsonul central dintre Paddington şi Abbey Wood, dar duminica aceasta va opera 12 trenuri pe oră.

Unele servicii de autobuz vor fi deviate din cauza închiderii drumurilor, inclusiv autobuzele de noapte, iar unele staţii de taxi vor fi închise, deoarece taxiurile şi autocarele vor fi afectate de închiderea drumurilor.

Sicriul reginei va fi transportat cu avionul de pe aeroportul din Edinburgh la RAF Northolt marţi după-amiază, înainte de a fi dus la Londra.

Spaţiul aerian din Edinburgh va fi închis pentru o perioadă, ceea ce înseamnă că unele servicii de pasageri care urmau să sosească sau să plece au trebuit să fie anulate sau reprogramate.

Andy Byford, comisarul pentru transport al TfL, a declarat că, deşi au fost programate servicii normale la metroul londonez, „este posibil să existe modificări şi devieri pe termen scurt ca urmare a numărului mare de persoane care călătoresc”.

Unele staţii de metrou vor fi mai aglomerate decât în mod normal, a precizat TfL, fiind aşteptate unele perturbări din cauza închiderii temporare a unor staţii sau a modificării traseelor normale în interiorul şi în jurul staţiilor.

Oamenii au fost sfătuiţi să evite, dacă este posibil, staţia de metrou Green Park şi să folosească alte staţii, cum ar fi Victoria, Piccadilly Circus şi St James’ Park.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Sa o mumifice ca sa aiba ce pupa. Faceti bani grupa mare, va invata ninjalaii nostri!