G4Media.ro

Trei dintre persoanele rănite în explozia din Sectorul 5, internate la Spitalul…

sursa foto: ISU

Trei dintre persoanele rănite în explozia din Sectorul 5, internate la Spitalul de Arşi/ Victimele sunt conştiente, având arsuri de gradul 2 pe diferite suprafeţe ale corpului

Trei dintre persoane rănite în explozia urmată de incendiu produsă, sâmbătă seară, la un imobil din Sectorul 5 al Capitalei sunt internate la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Cei trei – doi bărbaţi şi o femeie – au arsuri de gradul 2 pe diferite suprafeţe din corp, fiind conştienţi şi echilibraţi hemodinamic şi respirator, relatează News.ro.

Managerul Spitalului de Arşi din Bucureşti, Lidia Constantinescu, a declarat că trei dintre victimele exploziei produse, sâmbătă seară, în Capitală au fost internate la această unitate medicală.

Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, care are arsuri de gradul 2 pe 35% din suprafaţa corpului, de o femeie de 18 ani, cu arsuri de gradul 2 pe 25% din suprafaţa corpului, şi un bărbat de 30 de ani, cu arsuri de gradul 2 pe 5% din suprafaţa corpului.

Ei au fost evaluaţi, toaletaţi şi pansaţi în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în sala de operaţie.

În prezent, toţi trei sunt conştienţi, cooperanţi, mănâncă şi beau singuri, fiind echilibraţi hemodinamic şi respirator şi neavând, la momentul de faţă, alte disfuncţii.

Ei vor fi reevaluaţi de medici duminică.

O explozie s-a produs, sâmbătă seară, la o clădire cu două etaje şi mansardă situată în Sectorul 5 din Bucureşti, deflagraţia fiind urmată de un incendiu. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a împiedica flăcările să se extindă la casele din jur şi a stinge incendiul. Patru persoane au fost transportate la Spitalul de Arşi şi la Spitalul Bagdasar. Şaptesprezece persoane au fost evacuate din clădire.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...