G4Media.ro

Trei bărbaţi daţi în urmărire internaţională au fost aduşi în România, doi…

sursa foto: captura

Trei bărbaţi daţi în urmărire internaţională au fost aduşi în România, doi din Italia şi unul din Germania

Trei bărbaţi care fuseseră daţi în urmărire internaţională au fost aduşi în România, doi dintre ei din Italia, iar unul din Germania, transmite News.ro.

Reprezentanţii Poliţiei Române au anunţat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore, au fost aduse în ţară trei persoane pe numele cărora fuseseră emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate sau mandate de arestare preventivă.

Astfel, un bărbat, de 33 de ani, domiciliat în Braşov, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, a fost escortat din Germania, fiind condamnat de Judecătoria Braşov la 2 ani şi 1.322 de zile de închisoare.

Totodată, a fost adus un bărbat, de 45 de ani, din Dâmboviţa, urmărit internaţional, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Acesta a fost adus din Italia, având emis de către Judecătoria Piteşti, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani.

La aceeaşi dată, a fost adus un bărbat, de 23 de ani, din Gorj, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. El a fost adus din Italia, având emis de către Judecătoria Baia de Arama, pe numele lui, un mandat de arestare preventivă.

Cei trei au fost încarceraţi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. I-au adus pe cei care au vamdut patrunjel ilegal. Pe cei care au omorat oameni, fiind drogati la volan sau pe cei care au furat milioane de euro, ii lasa in pace.

  2. Iar i-au ratat pe Bica, Dragomir, Iorgulescu, Alexe.
    Mă așteptam să-i rateze.