G4Media.ro

Trei adolescenţi cu pistoale-mitralieră AK-47 încărcate au sărit peste un zid al…

Trei adolescenţi cu pistoale-mitralieră AK-47 încărcate au sărit peste un zid al clubului Mar-a-Lago, proprietate privată din Florida a preşedintelui Donald Trump. Tinerii n-ar fi știut că locul aparține liderului SUA

Trei adolescenţi în vârstă de 15 ani înarmaţi cu pistoale-mitralieră AK-47 încărcate au sărit peste un zid al clubului Mar-a-Lago, proprietate privată din Florida care ar aparține preşedintelui Donald Trump. Tinerii au fost imediat reținuți cu ajutorul agenţilor, fiind de asemenea folosiţi câini de urmă şi un elicopter, a scris joi presa locală, citată de agenţia EFE.

Potrivit poliţiei din Palm Beach, incidentul a avut loc vineri în timp ce respectivii adolescenţi fugeau de autorităţi. Ei nu ar fi știut că locul în care au pătruns aparține preşedintelui SUA.

Nici preşedintele Donald Trump şi nici vreun membru al familiei sale nu se aflau la proprietatea, în ziua respectivă. Însă dacă ar fi fost, atunci Secret Service ar fi deschis focul asupra celor trei persoane înarmate, au precizat autorităţile.

Cei trei adolescenţi, care spun că au găsit întâmplător armele, sunt în prezent într-un centru de detenţie pentru minori şi riscă să fie inculpaţi pentru pătrundere cu arme de foc pe o proprietate privată, furt de arme şi opunere de rezistenţă la o arestare fără violenţă. Procuratura urmează să se pronunţe dacă ei vor fi judecaţi ca adulţi, relatează Agerpres.

În februarie, o chinezoaică în vârstă de 56 de ani, Jing Lu, care a pătruns neautorizată pe această proprietate de la Mar-a-Lago, a fost condamnată la şase luni de închisoare pentru că a opus rezistenţă în momentul arestării.

O altă femeie chinezoaică, Yujing Zhang, a fost arestată anul trecut în martie pentru pătrundere ilegală în zona restricţionată de pe acel domeniu. Asupra ei au fost găsite cinci telefoane mobile, mai multe stick-uri USB, un laptop, un hard-disk portabil şi un dispozitiv de detectare a camerelor de supraveghere ascunse. Ea a fost condamnată în noiembrie la opt luni de închisoare pentru violare de domiciliu şi declaraţii false în faţa agenţilor Secret Service.

La sfârşitul lui ianuarie a fost arestată şi cântăreaţa de operă Hanna Roemhild, în vârstă de 30 de ani, care a trecut cu maşina pe lângă două controale de securitate aproape de intrarea în reşedinţa de la Mar-a-Lago şi apoi a scăpat de urmărirea poliţiei fugind cu autoturismul în mare viteză.

sursa foto: Twitter

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cum de pe indivizii ăștia înarmați fiecare cu un AK-47 i-au „reținut imediat” niște amărâți de polițiști (cu pistoale, bastoane și căței)…
    Cât despre arme, firește că au fost găsite întâmplător, te pomenești că le-au cules din copacul de pistoale mitralieră sau așa ceva… Tâmpit popor americanii ăștia!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.