G4Media.ro

Travis Scott la Costinești? Meme-uri în social media după ce ”Beach, Please!”…

sursa foto: Tik Tok/ @vivikz.6

Travis Scott la Costinești? Meme-uri în social media după ce ”Beach, Please!” a anunțat că îl aduce pe celebrul rapper american în schimbul a 2,5 milioane de dolari

Organizatorii Festivalului de trap ”Beach, Please!” (BP), care o să aibă loc în luna iulie, la Costinești, au anunțat, luni, că la ediția din acest an va participa celebrul rapper american Travis Scott, care este de altfel și superstarul evenimentului care va dura cinci zile. Anunțul s-a viralizat rapid și a făcut înconjurul rețelelor de socializare, fiind detașat în top trending pe Tik Tok și Instagram în săptămâna care s-a încheiat. 

  • Travis Scott este printre cei mai ascultați rapperi la nivel internațional (din noua generație), cu peste 70 de milioane de oameni care îl ascultă lunar pe Spotify și multiple piese care depășesc sute de milioane de vizualizări pe Youtube, precum SICKO MODE și goosebumps

Postarea de pe Instagram care îl prezintă pe Travis Scott la Beach Please a strâns peste 200.000 de aprecieri, iar pe TikTok are peste 1,2 milioane de vizionări și peste 100.000 de aprecieri.

Pe lângă faptul că este printre cei mai ascultați rapperi, este și printre artiștii cu cele mai mari onorarii pe care ai putea să-o chemi la un festival. 

Selly, unul dintre organizatorii BP, a declarat pentru postul de radio Kiss FM că au plătit aproximativ 2,5 milioane de dolari americani pentru venirea lui Travis Scott în iulie. Artistul concertează în doar două locuri din Europa vara asta: în Viena și în Costinești.

În reacțiile lor pe rețelele de socializare, fanii din România ai lui Scott s-au arătat foarte surprinși de anunțul făcut de BP și nu e de mirare că vestea a devenit în scurt timp un subiect popular și amuzant pentru meme-uri care îl înfățișează pe ”marele rapper” american în ipostaze și imagini clasice de pe litoralul românesc. 

Pe scurt, fanilor le este greu să creadă că un artist de 2,5 milioane de dolari vine să concerteze în Costinești și asociază cu greu notorietatea acestuia cu mica stațiune de pe litoral care, înainte să existe ”Beach, Please!”, era asociată mai degrabă cu mâncarea ieftină, kitschul și manelele sau muzica ușoară. 

Utilizatorii de TikTok l-au ”pus” pe Travis Scott în diferite ipostaze, fie în timp ce vinde porumb pe plaja din Costinești, stă la coadă la shaorma sau este blocat în aglomerația care se face vara în stațiunile de pe litoralul românesc. 

Printre primele meme-uri care au apărut pe tema asta a fost o fotografie postată pe TikTok, unde l-au decupat pe Travis Scott și l-au poziționat lângă Epava Costineștiului, cu o melodie BUG Mafia pe fundal. Videoclipul are peste 460.000 de vizionări și în jur de 84.000 de aprecieri. Pozele în care Travis este editat încât să pară că își petrece ”vacanța” în Costinești au strâns 74.000 de aprecieri și peste 400.000 de vizionări. 

Unii utilizatori de TikTok s-au arătat siderați de faptul că Gheboasă, controversatul trapper român, a ajuns să ”împartă” festivalul cu unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din lume, astfel că au apărut și meme-uri în care Gheboasă ar cânta în deschiderea lui Travis Scott sau cu Gheboasă care apare ca fiind ”copilul” rapperului american. 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. delia fata romana ne doare „printre artiștii cu cele mai mari onorarii pe care ai putea SA-O chemi la un festival”