G4Media.ro

Traseu special în Brașov cu un autobuz supraetajat decapotat / Se vizitează…

Sursa foto: Monitorul Expres

Traseu special în Brașov cu un autobuz supraetajat decapotat / Se vizitează centrul istoric, la prima cursă călătorii vor fi însoțiți de un ghid care le va prezenta poveștile orașului

De sâmbătă, 6 august, operatorul de transport RATBV va pune în circulație autobuzul supraetajat decapotat, pe un traseu dedicat vizitării centrului istoric și pe drumul spre Poiana Brașov, până în zona Belvedere, pentru a le oferi turiștilor, dar și brașovenilor, o nouă experiență de vizitare a orașului noua, de la înălțime, anunță Monitorul Expres.

Autobuzul va circula decapotat (fără acoperiș), la o frecvență de 60 de minute și va opri în stațiile: Livada Poștei – cap de linie, Piața Unirii, Teatrul Dramatic, Primărie, Astra (Mielul Alb), Biserica Evanghelică Bartolomeu, Belvedere.

Programul de circulație este de luni până vineri, între orele 16:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 14:00 și 21:00.

Prețul unei călătorii este de 6 lei, ia la prima cursă, care va pleca sâmbată la ora 14.00 din Livada Poștei, călătorii vor fi însoțiți de ghidul Carmen Murașan, care le va prezenta poveștile Brașovului.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Este Frumos in Centrul Orasului Brasov , la Biserica Neagra .