G4Media.ro

Transalpina: Tronsonul Rânca-Obârșia Lotrului ar putea fi deschis în curând / Au…

Sursa foto: Facebook / Irinel Ionel Scrioșteanu

Transalpina: Tronsonul Rânca-Obârșia Lotrului ar putea fi deschis în curând / Au fost eliminate stâncile de pe carosabil, au fost montate indicatoarele rutiere și au fost refăcute marcajele

Transalpina sau DN 67 C, tronsonul dintre Rânca și Obârșia-Lotrului, ar putea fi deschis în curând, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Oltenia Craiova.

O comisie de specialiști din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova se va afla săptămâna aceasta în județul Gorj pentru a verifica cea mai înaltă șosea din țară. Au fost executate lucrările de deszăpezire pe întreg tronsonul închis circulației publice încă din toamna anului trecut. Au fost eliminate stâncile de pe carosabil, au fost montate indicatoarele rutiere și au fost refăcute marcajele. De asemenea, acolo unde a fost nevoie s-a venit cu elemente de siguranță noi sau cu indicatoare noi.

Transalpina găzduiește an de an etape ale Campionatului Național de Viteză în Coastă, care a avut deja o etapă la finalul săptămânii trecute, sau ale Campionatului Național de Drift, dar și ale Turului Ciclist al României.

Sute de mii de mașini tranzitează șoseaua an de an.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...