G4Media.ro

Tramvaiele liniei 55 vor întoarce în noul terminal „Pantelimon”, începând de joi

sursa foto: Facebook/ Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pt Transport Public București Ilfov

Tramvaiele liniei 55 vor întoarce în noul terminal „Pantelimon”, începând de joi

Tramvaiele liniei 55 vor întoarce în incinta noului terminal multimodal „Pantelimon” începând de joi, 9 iunie 2022, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI), citată de Agerpres.

Astfel, ca urmare a dării parţiale în exploatare a noului terminal, linia 55 va funcţiona pe traseul: terminal „Pantelimon”, Şoseaua Pantelimon, Şoseaua Iancului, Piaţa Iancului, Bd. Pache Protopopescu, Str. Traian, Calea Călăraşi, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sfânta Vineri, terminal „Piaţa Sfânta Vineri” şi retur.

Tramvaiele liniei 55 vor opri în staţia „Pantelimon” din incinta terminalului, în timp ce staţia provizorie „Granitul”, de pe ambele sensuri, va fi desfiinţată.

sursa foto: Facebook/ Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pt Transport Public București Ilfov

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Cea mai proasta decizie, sa desființeze stația Gramitul. Acum ca și la 104, tramvaiul ca lua toți rromii veniți de lângă Bucuresti

  2. Nu se mai poate cu astia nu fac nimic bun desfiinteaza statia dar trecere de pietoni catre terminal nu exista treci printre masini treaba fara cap ca de fiecare data sa bage iar tranvaiul 14 sa avem mai multe mijloace de transport stai la 55 o jumatate de ora

    • Treceri de pietoni sunt.
      De vazut daca au fost pornite semafoarele, sa nu mai stea pe galben intermitent.

  3. Ok, și acum hai sa vorbim despre alte tramvaie care trebuie readuse în această stație. Până să înceapă lucrările la terminal, aici opreau 3 tramvaie: 55, 14 și 46. Preferam statia veche in aer liber dar cu 3 tramvaie. Ce sens are așa lucrare pt un tramvai?