G4Media.ro

Traficul rutier a fost reluat la vama Giurgiu, după protestul fermierilor bulgari…

Sursa foto: captură video

Traficul rutier a fost reluat la vama Giurgiu, după protestul fermierilor bulgari / Camioanele așteaptă 120 de minute ca să iasă din țară

Update Ora 13.55: Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers pe teritoriul Bulgariei, la ieşirea din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu, în urma protestului producătorilor bulgari de cereale care s-a desfăşurat cu începere de la orele 10.00, dar camioanele care ies din ţară au de aşteptat 120 de minute.

„Traficul a fost reluat în urmă cu puţin timp pe ambele sensuri de mers, pe teritoriul Bulgariei, la ieşirea prin PTF Giurgiu, după ce, începând cu ora 10,00, au fost desfăşurate acţiuni de protest ale producătorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Ruse-Giurgiu”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ITPF Giurgiu.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, camioanele care ies din România, prin PTF Giurgiu, au de aşteptat 120 de minute, iar cele care intră în ţară au de aşteptat 90 de minute.

Pentru autoturisme timpul de aşteptare este de 30 de minute, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară.

Știrea inițială: Traficul este restricţionat, luni, pe ambele sensuri la ieşirea din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu, pe teritoriul Bulgariei, din cauza unor acţiuni de protest ale producătorilor bulgari de cereale, relatează Agerpres.

De asemenea, o situaţie asemănătoare se înregistrează şi la ieşirea din Punctul de Trecere a Frontierei de la Calafat, fermierii bulgari din zona Vidin fiind şi ei implicaţi în acţiunea de protest, au informat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

„În cursul acestei zile, autorităţile bulgare au informat ITPF Giurgiu cu privire la faptul că, începând cu ora 10.00, vor fi desfăşurate acţiuni de protest ale producătorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Ruse-Giurgiu şi PTF Vidin-Calafat. Astfel, traficul este restricţionat pe ambele sensuri pe teritoriul Bulgariei, la ieşirea din PTF Giurgiu, respectiv PTF Calafat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ITPF Giurgiu.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, camioanele, dar şi autoturismele care intră sau ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat 60 de minute.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Pana sa dea Austria in judecată poate se duce pana la Sofia domn Marcel și desființăm naibii granița asta între noi și BG. Dar na, e de munca, de convins, de una alta. Așa ca pana in Decembrie nu facem nimic și apoi om vedea…

  2. 120 minute? eu am stat si patru ore ( nu cu camionul )