G4Media.ro

Traficul feroviar între Brașov și Timișul de Sus, îngreunat din cauza unor…

Sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte

Traficul feroviar între Brașov și Timișul de Sus, îngreunat din cauza unor defecțiuni / Au fost introduse locomotive diesel pentru a le dubla pe cele electrice

O defecțiune la un conductor electric îngreunează traficul feroviar între Brașov și Timișu de Sus, anunță SNCFR într-un comunicat de presă.

”Adresăm scuzele noastre călătorilor, dar singura măsură pentru menținerea continuității traficului feroviar, între Brașov și Timișu de Sus, este dublarea tuturor garniturilor cu locomotivă Diesel și derularea traficului, în regim alternativ, doar pe un fir, din ambele direcții.

SRCF Brașov intervine la această oră pentru remedierea unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică pe relația Brașov – Timișu de Sus (și retur), pe ambele fire de circulație. Din primele constatări ale personalul de specialitate, care a verificat cu drezina pantograf linia de contact pe întregul interval de stații, deranjamentul s-a produs după trecerea unui tren de călători, garat în stația Dârste, cu pantograful rupt”, anunță SNCFR.

Publicitate electorală

Pantograful este un dispozitiv montat pe acoperișul unui tren electric, tramvai, troleibuz sau autobuz electric pentru a colecta energia prin contactul cu o linie aeriană. Astfel pantograful asigură contactul dintre instalația electrică a unor vehicule electrice și rețeaua de alimentare. (sursa: Wikipedia)

”Personalul de intervenție al SRCF Brașov lucrează la această oră cu două drezine pantograf pentru înlocuirea componentelor avariate, remedierea deranjamentului și repunerea sub tensiune a liniei de contact pe ambele fire, între Brașov și Timișu de Sus”, mai informează ceferiștii.

Tracțiunea Diesel va funcționa pe următoarele trenuri:

473 Curtici – București Nord

1880 Constanța – Brașov

11533 București Nord – Brașov

11631 București Nord – Brașov

11029 București Nord – Brașov

1732 Galați – Brașov

3023 București Nord – Brașov

1623 București Nord – Sibiu

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Crecă scăpasera locomotiva in traffic fara ITP valabil.
    Presupun ca de cand cu digitalizarea acum e usor sa ne spuna cate mii de km are fiecare componenta din trafic, după serie

  2. Diesel rulz!

  3. Ar trebui Tractate Vagoanele cu Calatori de catre Locomotive Diesel , ca sa nu mai Astepte Calatorii in Vagoane pana la Ora 20 , Pana Cand , se Repara Cablul Electric .

  4. Ati votat ciumă!