G4Media.ro

Traficul feroviar de călători a fost reluat pe intervalul de staţii Gugeşti…

Sursa Foto: ISU Vrancea

Traficul feroviar de călători a fost reluat pe intervalul de staţii Gugeşti – Sihlea, vineri seara / Două trenuri de marfă s-au ciocnit joi în Vrancea

Traficul feroviar de călători, pe intervalul de staţii Gugeşti – Sihlea, a fost reluat pe firul I vineri seara, începând de la 17:50, informează CFR SA. Primul tren de călători care tranzitează această zonă este IR 1657, care circulă în relaţia Bucureşti Nord – Bacău, trasnmite Agerpres.

„Echipele de intervenţie ale SRCF Galaţi acţionează în continuare în această zonă şi pentru eliberarea firului II. Reamintim faptul că traficul feroviar de călători a fost închis începând de ieri (joi, n.r), 1 decembrie 2022, între Gugeşti şi Sihlea, din cauza unui incident feroviar în care au fost implicate două trenuri private de marfă. De asemenea, facem precizarea că pentru asigurarea continuităţii traficului feroviar de călători în aceste două zile, trenurile au circulat pe ruta deviată Mărăşeşti – Tecuci – Barboşi – Făurei – Buzău şi retur”, subliniază sursa citată.

Locomotiva unui tren privat de marfă, care aparţinea operatorului TimRail Cargo s-a defectat joi, iar mecanicul nu a mai putut controla garnitura, care a patinat şi a intrat într-un alt tren privat de marfă, al companiei DB Cargo, care aştepta la sector. În urma impactului, locomotiva şi primul vagon, din compunerea trenului de marfă al companiei DB, au deraiat.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...