G4Media.ro

Trafic restricţionat în Ungaria pentru autovehicule de peste 7,5 tone, de Rusaliile…

Sursa foto: Pixabay / Sabine

Trafic restricţionat în Ungaria pentru autovehicule de peste 7,5 tone, de Rusaliile catolice

Autovehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone vor avea restricţii de circulaţie duminică şi luni (cu excepţia nopţilor) pe teritoriul Ungariei, în perioada Rusaliilor catolice, a anunţat vineri Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea, relatează Agerpres.

„Autorităţile de frontieră din Ungaria ne-au adus la cunoştinţă faptul că în acest sfârşit de săptămână, când creştinii catolici celebrează Rusaliile, circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul Ungariei. Astfel, autorităţile de frontieră din Ungaria au comunicat că circulaţia acestui tip de vehicule se derulează după un anumit program”, se arată în comunicat.

Astfel, până duminică dimineaţa, la ora 07.00, se circulă.

Duminică, 28.05.2023, de la ora 07.00 la ora 23.00 (ora României), traficul este restricţionat şi se va relua în cursul nopţii, până luni dimineaţa la ora 07.00.

Luni, între orele 07.00 şi 23.00, traficul pentru automarfare este oprit, ca să se reia noaptea, începând cu ora 23.00, în mod normal.

În intervalele vizate de restricţii şoferii automarfarelor au obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la reluarea circulaţiei pe drumurile publice din ţara vecină.

În acest sens, Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei vor ţine legătura permanent cu autorităţile de frontieră din Ungaria în vederea dispunerii unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului la ridicarea restricţiilor.

ITPF Oradea precizează faptul că, în intervalul orar respectiv, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale, iar Poliţia de Frontieră a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru derularea unui trafic fluent şi asigurarea unui control operativ şi eficient.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...