G4Media.ro

Trafic perturbat pe Magistrala 4, din cauza unei defecțiuni / Metrorex: Circulaţia…

Trafic perturbat pe Magistrala 4, din cauza unei defecțiuni / Metrorex: Circulaţia trenurilor desfăşoară cu dificultate între staţiile Jiului şi Străuleşti

Metrorex a anunţat luni că traficul este perturbat pe Magistrala 4, din cauza apariţiei unei defecţiuni la un tren în staţia de metrou Parc Bazilescu, linia 2.

„Astăzi, 02.08.2021, începând cu ora 15:25, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfăşoară cu dificultate din cauza apariţiei unei defecţiuni la un tren în staţia de metrou Parc Bazilescu, linia 2. Pentru continuarea şi fluidizarea călătoriilor, circulaţia trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între staţiile Jiului şi Străuleşti, pe linia 1”, a transmis, luni, Metrorex.

Potrivit companiei, călătorii au fost informați în legătură cu modificarea circulației trenurilor prin intermediul instalațiilor sonore de la nivelul vestibulelor și peroanelor stațiilor de metrou.

„Precizăm că în urma acestui eveniment siguranţa publicului călător nu a fost pusă în pericol în niciun moment. Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a mai anunțat Metrorex.

Sursa foto: Facebook/Metrorex

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter