G4Media.ro

Trafic intens la munte și la mare: Se circulă în coloană la…

sursa foto: Facebook/ Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta

Trafic intens la munte și la mare: Se circulă în coloană la Comarnic, Bușteni, Azuga și pe ruta Constanța-Vama Veche

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează sâmbătă că se înregistrează valori crescute de trafic pe DN 1 Ploieşti – Braşov, astfel că se circulă în coloană în zona localităţii Comarnic, pe sensul de urcare către Braşov.

Trafic intens se înregistrează şi pe raza staţiunilor Buşteni şi Azuga în ambele sensuri, precizează un comunicat de presă.

Totodată, trafic intens este şi pe DN 39 Constanţa – Mangalia, circulându-se în coloană între Agigea şi Eforie Nord, în ambele sensuri, şi între staţiunile Eforie Sud şi Eforie Nord, pe sensul către Constanţa.

În coloană se circulă şi la ieşirea de pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, către DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Bascov, judeţul Argeş.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se circulă în condiţii de fluenţă, fără tronsoane pe care să se formeze colane de autovehicule.

„Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto care se deplasează către diverse zone turistice să respecte limitele legale de viteză şi indicaţiile poliţiştilor, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie sau direcţia de deplasare, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc. Pe autostradă, acordaţi prioritate când părăsiţi spaţiile de servicii şi nu circulaţi pe banda de urgenţă”, se arată în comunicatul citat.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook/ Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. O variantă este trenul până acolo.
    Spre Constanța și Brașov este linie bună și destule trenuri.

  2. stati la coada indiferent ca e la piata,sosea,facturi etc..boilor sa nu veniti la vot cand e cazul