G4Media.ro

Trafic blocat pe DN 54 la Deveselu, în județul Olt, în urma…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Trafic blocat pe DN 54 la Deveselu, în județul Olt, în urma unui accident în care este implicat un microbuz cu 18 copii: trei copii și un adult sunt răniți

Traficul rutier esue complet blocat, luni după-amiază, pe DN 54 în localitatea Deveselu, județul Olt, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz cu 18 copii. Trei copii și un adult sunt răniți.

„Accident rutier în care au fost implicate un microbuz ( 2 adulți și 18 minori) și un autoturism (în care se afla o femeie – șofer) în localitatea Deveselu. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului Olt a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu  o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, șapte echipaje SMURD și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt”, a anunțat ISU Olt.

Din primele date sunt patru persoane rănite, conștiente: femeia care conducea autoturismul implicat în accident și trei copii. Toate persoanele implicate sunt în curs de monitorizare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează