G4Media.ro

Trafic blocat pe cinci drumuri naționale/ MAI intervine în șapte județe din…

sursa foto: Meteoplus

Trafic blocat pe cinci drumuri naționale/ MAI intervine în șapte județe din cauza vremii/ Zeci de gospodării inundate

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au desfăşurat intervenţii în opt localităţi din şapte judeţe (Bistriţa -Năsăud, Dâmboviţa, Hunedoara, Harghita, Maramureş, Mureş şi Neamţ), unde au evacuat apa din 26 de curţi, două anexe gospodăreşti, trei beciuri şi au degajat doi copaci prăbuşiţi pe carosabil, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat MAI transmis AGERPRES, poliţiştii au fost mobilizaţi pe drumurile cu probleme pentru a fluidiza circulaţia şi pentru a oferi sprijin conducătorilor auto. De asemenea, pe cinci tronsoane de drumuri naţionale (DN 12/HR, DN 12C/NT, DN 15/HR, DN 15/NT şi DN 17/BN), traficul rutier a fost temporar blocat din cauza stratului de zăpadă depus pe carosabil.

În acest moment, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă.

La nivel naţional, situaţia este monitorizată prin Centrul Naţional de Conducere Integrată care funcţionează la nivelul MAI. Orice situaţie de risc pentru cetăţeni va fi semnalată în cel mai scurt timp, astfel încât să se poată şti în orice moment unde este nevoie de sprijinul echipelor de intervenţie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...