G4Media.ro

LIVE Totul despre banii UE: Conferința ”Fonduri Europene – Vulnerabilități și Oportunități…

LIVE Totul despre banii UE: Conferința ”Fonduri Europene – Vulnerabilități și Oportunități în 2021”

Pentru ce sunt acordate fondurile de coeziune? Care sunt vulnerabilitățile și oportunitățile inerente accesării și implementării fondurilor europene? Cum poate fi crescută eficiența acestor fonduri?

Acestea sunt doar câteva din întrebările la care puteți afla răspuns pe 25 februarie în cadrul conferinței „Fonduri Europene – Vunerabilități și Oportunități” care va fi transmisă și on-line.

Printre invitații prezenți la eveniment se vor afla Marius Vasiliu, secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Aida Liha Matejicek, șef de unitate (România), DG REGIO, Bogdan Rogin, expert pe fonduri Europene, Valeria Tudora, consultant, achiziții publice, Eugenia Marin, fost Judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, Claudiu Constantin Dumitrescu, procuror şef serviciu al Secţiei a II a din DNA Serviciul de combatere a infracţiunilor de corupţie împotriva intereselor financiare ale UE.

Conferința este parte a proiectului Cohesion Policy Closer to Citizens, co-finanțat de Comisia Europeană prin DG REGIO, un proiect Freedom House România în parteneriat cu PressHub, G4 Media, Ziarul de Iași, Viața Liberă și Atlaszo Erdely.

Evenimentul este de tip hibrid – va avea loc la Pullman Bucharest World Trade Center pe data de 𝟐𝟓 𝐅𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 și va fi transmis în direct pe site ul www.presshub.ro și pe paginile de Facebook ale partenerilor.
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează