G4Media.ro

Toţi elevii dintr-o comună din județul Brașov vor primi biciclete / Se…

Sursa foto: Pexels

Toţi elevii dintr-o comună din județul Brașov vor primi biciclete / Se cumpără 450 de biciclete a câte 1.444 lei, bucata

Elevii de la şcolile din comuna Cristian (începând de la cei din clasa pregătitoare, până la cei de clasa a VIII-a) vor primi biciclete din partea primăriei. Pentru achiziţionarea vehiculelor pe două roţi, în număr de 450, primăria a lansat o licitaţie cu o valoare estimată de 649.999 lei, cu tot cu TVA, anunță Bună Ziua Brașov.

„Achiziţionarea a 450 de biciclete pentru elevii şcolii gimnaziale Cristian reprezintă o investiţie esenţială în promovarea sănătăţii şi activităţii fizice, dezvoltarea abilităţilor sociale şi de colaborare, reducerea impactului negativ al transportului motorizat şi încurajarea autonomiei şi responsabilităţii în rândul elevilor. Prin implementarea acestui proiect, şcoala demonstrează angajamentul său faţă de bunăstarea şi dezvoltarea integrală a elevilor săi şi contribuie la construirea unei comunităţi educaţionale sănătoase şi active”, au argumentat reprezentanţii Primăriei Cristian.

Conform anunţului licitaţiei, furnizorul va trebui să livreze bicicletele în termen de 5 zile de lansarea comenzii, apoi, după 12 luni, să le facă o revizie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Cum, nu e 5000 de lei bicicleta? Bicicleta care în comerț e într-adevăr 1500 de lei. Mai rar așa ceva!

  2. La inaugurare primarul sosește cu un BMW X6 ,parcând regulamentar pe trotuarul pietonal .O flegma zboară ,gândul la ultima masa la restaurantul delux îi alungă scârba de cetățeni…

  3. Semne de normalitate tara are! In articul nici macar nu se spune numele primarului, partidul care l-a sustinut. Pare ca e prea bine.

  4. Propaganda și campanie electorală, păcat, până azi am crezut că G4Media e relativ imparțială, sunt din localitatea respectivă, primarul e la al 3-lea mandat împământenit precum liderul Rusiei, un corupt care șifonează banii comunei(una f bogata) și care acum împarte mita electorală din banii…contribuabililor ..ce ironie, iar asta face obiectul unor articole ? Jale nu scăpăm niciodată parese..