G4Media.ro

Tocanul de oaie, bulzul ciobănesc, sloiul şi pastrama de oaie, brânzeturi de…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Tocanul de oaie merge bine cu tuicul de prun. Tuicul se mai numeste si palincul in Ardeal. Unii oamene il sterge pe gat cu un bere!

  2. Eu nu mananc Carnea de Oaie ! Este prea grasa ! Nu-mi place mirosul , este Mirosul prea tare ! Rareori mananc Miel , dar in schimb i-mi place Branza de Burduf , dar sa fie in Plastic ! Nu in Burduf ! Ca Miroase a Oaie prea Tare !

  3. In schimb i-mi place Tocana de Porc sau cu Carne de Vita . Se Caleste Carnea cu Ulei dupa care , fierbe Carnea cu Apa , se mai pune Ceapa , Bulion , usturoi si doua Foi de Dafin , si se Mananca foarte Bine cu Mamaliga din Malai Bun Boromir , de Sibiu !