G4Media.ro

Toate unităţile de învăţământ din municipiul Buzău vor face cursuri online săptămâna…

Toate unităţile de învăţământ din municipiul Buzău vor face cursuri online săptămâna viitoare, indiferent de rata de vaccinare a personalului/ Rata de infectare din localitate este 11 la mie

Toate şcolile şi grădiniţele din municipiul Buzău vor rămâne în sistem online toată săptămâna viitoare, indiferent de rata de vaccinare a personalului angajat. Decizia aparţine consiliilor de administraţie şi are legătură cu rata de infectare din localitate, care depăşeşte 11 la mie.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Buzău au anunţat, vineri seară, că toate unităţile de învăţământ din municipiul reşedinţă de urgenţă vor rămâne în sistem online toată săptămâna viitoare.

Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ de la nivelul oraşului au luat în considerare când au decis rămânerea în online rata de incidenţă care se înregistrează la  acest moment în municipiul Buzău.

Conform datelor de la Direcţia de Sănătate Publică, la nivelul municipiului rata de infectare este vineri 11.09, iar la nivelul judeţului este 7. 58, cea mai mare incidenţă fiind în localitatea  Cernăteşti- 14.23.

La nivelul judeţului Buzău, procentul de imunizare a cadrelor didactice este de 61,6%.

În 5 unităţi de învăţământ, sunt imunizaţi toţi angajaţii. De asemenea, în multe şcoli din municipiu rata de vaccinare este de peste 60 la sută.

Cei mai puţini angajaţi vaccinaţi sunt în Şcoala gimnazială din comuna Chiliile, unde, conform site-ului ISJ Buzău, rata de vaccinare este 0.

sursa: News.ro, sursa foto: Pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Pai numai in Buzău este 11 la mie?
  Nu mai înțeleg nimic?!

  • Chiar daca era rata de 100% tot online se facea.

   Obiectivul final este vaccinarea tuturor, nu VINDECAREA.

 2. Unde e buzau????

 3. Mă, da ăștia din Buzău sunt grei de cap!!! Domnul ministru are specialiști mari pe acolo. Și domnul președinte la fel. Acești specialiști au aflat de ce se infectează lumea la școală!!! Și probabil și afară. PENTRU CĂ NU AVEAU 60% PERSONAL VACCINAT!!! Acum dacă au aflat marele adevăr sper că următoarea propunere e renunțarea la mască. Numai ăia din Buzău nu înțeleg. Na, că le-am explicat eu.

 4. Problema este ca scoala vernesti face cursuri fizice ceea ce e ciudat avand faptul ca toate scolile intra in online infara de a noastra