G4Media.ro

Tinerii între 12 și 17 ani se pot programa pentru vaccinul Moderna…

Tinerii între 12 și 17 ani se pot programa pentru vaccinul Moderna începând cu 1 august

De pe 1 august platforma de programare pentru imunizarea împotriva COVID-19 va permite înscrierea la vaccinare a tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, cu serul produs de compania Moderna – Spikevax, transmite Agerpres.

Campania de imunizare în rândul adolescenţilor vine după ce Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a recomandat, pe 23 iulie, acordarea extinderii indicaţiei vaccinului Spikevax / Moderna împotriva COVID-19 pentru categoria de vârstă 12 – 17 ani, precizează CNCAV, într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

Schema de vaccinare recomandată constă în administrarea a două doze, la un interval de 28 de zile.

Înscrierea la programare a minorilor în platforma electronică se va putea realiza prin intermediul conturilor părinţilor, tutorilor sau ale aparţinătorilor legali.

Din data de 2 august, vaccinarea copiilor se poate realiza fără o programare prealabilă în platformă, prin prezentarea directă în centrele de imunizare, la cabinetele medicilor de familie unde se administrează acest tip de vaccin sau la evenimentele de tip maraton, drive-trough organizate la nivel naţional.

Vaccinarea este gratuită şi voluntară, iar pentru facilitarea procesului de imunizare se pot descărca de pe site-ul ROVACCINARE atât chestionarul de triaj, cât şi formularul de consimţământ informat prin care îşi exprimă acordul în acest sens. Documentul poate fi semnat de unul dintre părinţi, de tutorele sau reprezentantul legal, iar în centrul de vaccinare adulţii vor prezenta actele de identitate valabile care să ateste calitatea acestora (CI, paşaport, pentru adulţi şi certificatul de naştere, în cazul celor care nu au împlinit 14 ani).

sursa foto: www.richmond.gov.uk

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Tinerii care in proporție de 99,9% nu pățesc nimic de la Covid se pot programa să riște dereglarea imunității naturale cu o supradoză experimentală de vaccin cu efecte verificate cam 8 luni in grabă, autorizată provizoriu și pentru care semnezi că producătorul NU isi asumă nici un efect advers.

  Ăsta da marketing, să plasezi un produs in care clientul e cobai 🙂

  • Si sa il pui pe client sa fie fericit ca ii vine randul.

  • Ce marketing visezi tu la un produs gratuit, idiocratule? :)))))

   Tinerii bine crescuți de către părinți educați, și care vor să-și protejeze bunicii, da se vor vaccina, un mare bravo familiilor lor!
   Odraslele meltenilor nu, fiecare pentru el ca moluștele.

   E atât de simplu, ce o tot bați în cap cu vorbe de clacă? :)))))

  • Gratuit pe dracu’! Da’ ce, guvernul produce bani? Nu sunt tot banii nostri din impozite bagati in vaccinuri care expira?

  • Erbicidu=Erbicilu si moare de oftica pt ca nu si mai ia kashkavalul ca nu mai gaseste fraieri sa puna botu la vaccin!

  • NU VĂ LUAȚI DUPĂ CLONA NESPĂLATĂ CARE WAXEREȘTE PE AICI. E DOAR UN TROLL WAXERIST LEGHEBETIST!!! Unul care fură „nick”-uri! Un waxer borît!

   Este firesc ca hăndeii waxerilor să bage doza-n vene. La așa tați, așa hăndei. Noi, waxerii redușimintal ne mândrim cu ei!

  • Mor de ras, gratuit spui :))))?

  • Vă dați seama cîtă minte are varianta de erbicid care crede că vaccinul e gratis? Dorele, producatorul e plătit pentru fiecare doză, ghici de unde?
   Sărman natarau.

 2. Tinerii nu risca nimic, cui trebuie 6 luni de protectie precara ,cu repetarea dozelor si mai grav dereglarea sistemului imunutar cu cine stie ce urmari unde nimeni nu.si asuma responsabilitati decat parintii care isi pot vedea urmasii distrusi sau morti stiind ca daca nu se vaccineaza vor trai linistiti.

 3. Tinerii nu risca nimic, cui trebuie 6 luni de protectie precara ,cu repetarea dozelor si mai grav dereglarea sistemului imunutar cu cine stie ce urmari unde nimeni nu.si asuma responsabilitati decat parintii care isi pot vedea urmasii distrusi sau morti stiind ca daca nu se vaccineaza vor trai linistiti iar bunucii oricum majoritatea sau vaccinat sant oricum protejati,sau nu?

 4. Tinerii ce risca ?cui trebuie 6 luni de protectie precara ,cu repetarea dozelor si mai grav dereglarea sistemului imunutar cu cine stie ce urmari unde nimeni nu.si asuma responsabilitati decat parintii care isi pot vedea urmasii distrusi sau morti stiind ca daca nu se vaccineaza vor trai linistiti iar bunucii oricum majoritatea sau vaccinat sant oricum protejati,sau nu?

 5. Foarte bine. Toți waxerii trebuie să bage dozele-n vene. Așa ne vom proteja neuronul și vom leghebeti pluserist mai cu folos!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.