G4Media.ro

Timișoara: Un liceu trece online din cauza frigului din clase. Societatea de…

Sursa foto: Pixabay

Timișoara: Un liceu trece online din cauza frigului din clase. Societatea de termoficare a pornit căldura de luni, dar în zona liceului se fac lucrări

Toţi elevii de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara vor face în următoarele săptămâni cursuri doar online, din cauza frigului din clase, întrucât societatea de termoficare a început furnizarea agentului termic, dar în zona liceului se fac lucrări, scrie News.ro. De asemenea, în luarea deciziei a contat şi situaţia epidemiologică.

Aproape 2.000 de elevi de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” trec la cursuri online, dintre care o bună parte deja fac cursuri de la distanţă pentru că au fost şi depistate mai multe cazuri de COVID în câteva clase.

Decizia a fost luată marţi de Consiliul de Administraţie al şcolii.

„A fost întrunit astăzi Consiliul de Administraţie în şedinţă. Am avut mai multe aspecte de discutat. Sunt 24 de clase care funcţionează în regim online din cauza situaţiei epidemiologice şi un alt aspect, temperatura scăzută înregistrată în ultimele două zile în sălile de clasă din cauza lipsei de alimentare cu agent termic. La noi acolo în zonă se fac lucrări la reţeaua de alimentare şi cele două clădiri de pe strada Ghirlandei şi Bălcescu nu au căldură”, a declarat, pentru News.ro, Cerasela Bociu, director al Liceului Teoretic „Grigore Moisil”.

Societatea de termoficare Colterm din Timişoara a început de luni probele la cald, însă temperatura este scăzută întrucât agentul termic pleacă din centrală la doar 30-35 de grade. În multe zone însă încălzirea nu a pornit deloc, întrucât mai sunt şantiere deschise pentru retehnologizare şi se înlocuiesc conducte.

Sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Pe primarul Fritz de la USR l-a luat toamna prin surprindere. Se pare că, după cum recunosc timișorenii, realizările lui rămân cam la zero. Se poate lăuda, desigur, cu notele informative ale soției.

  • Robu, membru PNL, fost primar, reușea să strângă anual peste 30 milioane € la societatea de termoficare și toată datoria era împinsă sub preș. Chiar nu mai ai de unde sa le achiți, deci sa nu aud de el, daca nu ești de la Timișoara să nu-ți dai cu părerea, te rog.

 2. Bine or votat timișorenii…la fel de bine ca și bucureștenii :)))
  Așa se întâmplă când ești naiv, credul și votezi neo-marxiști.
  Plusereilor…e și o parte bună în „managementul” vostru, în felul ăsta se lămurește repede și restul poporului care e cu adevărat treaba cu voi , dincolo de PR, propagandă, lozinci și clișee…

  • Sunt din Timișoara, cu Robu nu se mai putea, făcea echipa lui din PNL niste manevre și scheme pe fata, contracte și lucrări absolut idioate; societatea de termoficare cu n rânduri de șefi și directori, peste 30 de milioane € anual datorii strângea societatea de termoficare, e normal că nu mai ai de unde să plătești, e o bomba cu ceas situația. aparat de administrație publică megadimensionat, când a vrut fritz sa facă reorganigrama redusă, l-au blocat și au făcut tot ce se poate să nu reușească. Cât despre clătite, nu poți să fi decât o sugativa de bani publici, daca te apuci sa o critici așa vehement in online, pa!

 3. Se creaza un precedent periculos. De acum inainte se vor gasi sute de motive pentru care sa nu se mai faca scoala. Pentru ca scoala on-line e doar un simulacru. Ceea ce convine in primul rand profesorilor, care isi vor lua salariu degeaba de la Stat iar sistemul meditatiilor va lua o si mai mare amploare.

 4. Nici un precedent. Fritz, fara voia lui, face echitate. Acea scoala este unul din “Jean Monet”-urile Timisoarei. Nu mergi acolo daca taticu nu era in partid ( before 89 si usor dupa) sau daca nu e minim TL / GL la mutinationalele din 700/ Iulius Mall sau la Conti. ( sigur ca copiii intra pe baza de evaluarea nationala – dar tre sa fii in partid sau TL/GL ca sa ai banii si conexiunile necesare spre a-ti antrena copilul pe perioada gimnaziului dandu-i ore la orice materie ca sa fii sigur ca intra pentru ca apoi sa te lauzi modest “singur a invatat!” )
  Basically e acest “Beizadea Digitala 90210” de Timisoara. Na, sa stiti si voi cum e. Numa’ pretantzuri pe la profii si elevii aia de parca iti duci copilul la Eaton. Acum se vede cat de bine e administrata. Cum e turcu’ e si pistolul.

 5. De fapt acesta a fost doar pretextul/acoperirea. Conducerea școlii (evident „apolitică”) crede că așa ascunde numărul mare de persoane infectate…profesori (mai ales) și elevi.

 6. Unde e cate o societate din asta, praful se alege. Bune de tras banii si atat