G4Media.ro

Thomas Tuchel și Bayern Munchen se vor despărți la finalul sezonului

Thomas Tuchel/Facebook

Thomas Tuchel și Bayern Munchen se vor despărți la finalul sezonului

Thomas Tuchel ar urma să plece de la campioana germaniei, Bayern Munchen, la sfârșitul sezonului, în urma unor discuții cu puterile clubului, potrivit Sky Sports Germania.

Tuchel și conducerea celor de la Bayern au purtat „discuții bune și corecte” despre poziția sa de antrenor și despre modul în care se desfășoară sezonul, luându-se decizia ca el să se despartă de club la sfârșitul sezonului.

Un anunț oficial cu privire la decizia despărțirii este anticipat să apară în curând. Bayern este acum în căutarea următorului lor antrenor care să conducă clubul în direcția corectă în sezonul următor 2024/25, potrivit ziarului Express UK.

Acest lucru vine după trei înfrângeri consecutive pentru Bayern, inclusiv o înfrângere extrem de dureroasă cu 3-0 în fața liderului campionatului, Bayer Leverkusen, care se află acum la opt puncte distanță în fruntea clasamentului, conform SportBible.

Având în vedere achiziționarea lui Harry Kane în vară, Tuchel era de așteptat să aibă o perioadă mai ușoară în Germania, având în vedere pierderea lui Jude Bellingham pentru Dortmund.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...