G4Media.ro

„The Irishman” al lui Scorsese, desemnat de National Board of Review cel…

Sursa Foto: Facebook/ The Irishman

„The Irishman” al lui Scorsese, desemnat de National Board of Review cel mai bun film al anului

Lungmetrajul „The Irishman” al lui Martin Scorsese a fost desemnat de The National Board of Review cel mai bun film al anului 2019, iar Quentin Tarantino, cel mai bun regizor, transmite News.ro

Organizaţia, alcătuită din cineaşti, profesionişti din industrie şi profesori de film, a decis că povestea scrisă de Steven Zallian este şi „cel mai bun scenariu adaptat” al anului.

Filmul lui Scorsese a fost lansat pe Netflix pe 27 noiembrie, dar şi într-un număr limitat de cinematografe. Lungmetrajul a avut premiera mondială la New York Film Festival.

Cu un buget de peste 140 de milioane de dolari, filmul reprezintă a noua colaborare a lui Robert De Niro cu Scorsese şi prima a lui Al Pacino cu cineastul american. Din distribuţie mai fac parte Joe Pesci, Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Anna Paquin şi Ray Romano.

„The Irishman” este o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial, expusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc şi asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX. O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmăreşte unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană – dispariţia legendarului preşedinte de sindicat Jimmy Hoffa – şi prezintă o călătorie prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcţionare, rivalităţile şi legăturile cu politica.

Pacino este Jimmy Hoffa, iar De Niro interpretează rolul Frank Sheeran, lider de sindicat.

Quentin Tarantino a fost desemnat cel mai bun regizor al anului pentru „Once Upon a Time… in Hollywood”, din distribuţia căruia fac parte Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie. Filmul a avut premiera în competiţia de anul acesta a Festivalului de la Cannes.

Sursa: News.ro

Sursa Foto: Facebook/ The Irishman

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...