G4Media.ro

Tetra Pak continuă să opereze pe piața rusă, anunță presa din Moscova…

Sursa foto: Wikimedia Commons / Flickr - Uwe Brodrecht

Tetra Pak continuă să opereze pe piața rusă, anunță presa din Moscova / Compania susține că operațiunile din Rusia se limitează la produsele alimentare esențiale / Tetra Pak a donat 10 milioane de euro pentru țările care au primit refugiați ucraineni

Tetra Pak continuă să lucreze pe piața rusă, zvonurile despre plecare nu sunt adevărate, anunță luni Agenția de presă rusă TASS.

Anterior, presa din Rusia a informat că societatea Tetra Pak plănuiește să părăsească țara. „Această informație nu este adevărată. În prezent, Tetra Pak continuă să opereze pe piața rusă”, anunță compania, potrivit TASS.

Producția de ambalaje de la fabrica Tetra Pak din regiunea Moscova și transporturile către întreprinderile din industria alimentară continuă, se precizează într-un răspuns primit de la companie către agenția de presă rusă.

Pe de altă parte, Tetra Laval, grupul care cuprinde Tetra Pak, Sidel și DeLaval, susține că a donat 10 milioane de euro pentru eforturile de ajutorare în Polonia, Moldova, Ungaria, Slovacia și România de a sprijini refugiații din Ucraina.

„Condamnăm invazia rusă în Ucraina și suntem profund îngrijorați de război. Este tragic și teribil. Războiul îi afectează pe colegii noștri, prietenii, partenerii, furnizorii, consumatorii, clienții, precum și familiile și prietenii lor. Suntem alături de toți cei care sunt afectați de violențe și ne alăturăm tuturor părților care cer pace și o încetare imediată a focului. Vom continua să sprijinim eforturile umanitare la nivel local în Ucraina și în Polonia, Moldova, Ungaria, Slovacia și România”, a declarat Lars Renström, președintele Grupului Tetra Laval, conform site-ului companiei.

Totodată, se precizează că operațiunile Tetra Pak în Rusia se limitează la produsele alimentare esențiale, cum ar fi laptele și alimentele pentru copii și că s-a decis suspendarea noilor investiții și proiecte.

Tetra Pak este lider global în soluțiile de procesare și ambalare a alimentelor. Compania are peste 25 de mii de angajați în întreaga lume, iar în Rusia, fabrica Tetra Pak este situată în Lobnya, lângă Moscova și este cea mai mare întreprindere din Europa de Est pentru producția de material de ambalare pentru produse alimentare lichide.

Sursa foto: Wikimedia Commons / Flickr – Uwe Brodrecht

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. „banii nu au miros” a spus acum aproape 2000 de ani împăratul Vespasian. Cat timp ies bani totul e permis.

    • „Tetra Pak a donat 10 milioane de euro pentru țările care au primit refugiați ucraineni”. Acest lucru se bate cap în cap cu prostia pe care o spui tu.

  2. @
    Dacă profitul așteptat nu ar fi pe măsură s-ar fi retras.
    In rest ca la nuntă, încă zece meleoane de la nașu tetrapac pentru refugiații de la Ucraina fără număr!

  3. Ba, Eugene, dar esti sarman rau de tot, bai nene… Mai lasa beutura…