G4Media.ro

Tentativă de plagiat în masă, sancționată cu un avertisment scris la o…

Tentativă de plagiat în masă, sancționată cu un avertisment scris la o universitate din Suceava

Consiliul de Administraţie al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) a decis sancţionarea cu avertisment scris a 113 studenţi, pentru tentative de plagiat, potrivit Agerpres.

„În urma propunerilor venite de la consiliile facultăţilor din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava, în şedinţa Consiliului de Administraţie din 19 ianuarie 2021 a fost analizat modul în care membrii comunităţii academice respectă normele Codului de etică şi deontologie profesională. Constatând că încă există tentative de însuşire a unor texte de pe internet şi de prezentare a unor referate, rapoarte, lucrări care conţin un procent semnificativ de similitudini cu surse publicate deja, CA al USV a decis sancţionarea cu avertisment scris a unui număr de 113 studenţi, conform prevederilor Regulamentului cadru privind activitatea profesională a studenţilo”, se arată într-un comunicat al instituției.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Pai, cand Studentii vad ca Plagiatul e fenomen, NU exceptie, in mediul Universitar(la Profesorii lor deveniti Doctori pe banda rulnta!), ei de ce n-ar plagia, stiti vorba aia: „Sa faci ce face Popa, nu ce zice Popa!
    Sau, Profesorul, ca tot p-acolo le e menirea!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.