G4Media.ro

Tensiuni la ședința Consiliului local al Sectorului 1 / Clotilde Armand: USL…

Tensiuni la ședința Consiliului local al Sectorului 1 / Clotilde Armand: USL trăiește la sectorul 1 / Primarul S1 a părăsit ședința

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis joi seara, în timp ce se desfășoară ședința de Consiliul Local, că „USL trăiește la sectorul 1”, acuzând grupul de consilieri PNL că „și-a bătut joc de fiecare proiect”.

De altfel, Clotilde Armand a părăsit ședința Consiliului local, în momentul în care se discută cuantumul burselor pentru elevi. Consilierii USR PLUS au rămas însă la dezbateri și participă la vot.

Toți cei opt consilieri USR PLUS s-au abținut de la vot atunci când a fost supus votului proiectul burselor pentru elevi, care conține două amendamente propuse de PSD și PNL, care majorează cuantumul acestora, fără indicarea sursei de finanțare. La votarea amendamentului PSD, unii consilieri USR PLUS s-au abținut, alții au votat împotrivă, în timp ce la amendamentul PNL toți au optat pentru „abținere”.

Tensiunile au apărut în momentul în care au început dezbaterile pe regulamentul privind parcările și cel privind reorganizarea Poliției locale.

În timp ce ședința de Consiliu continuă, Clotilde Armand a postat pe Facebook un mesaj în care afirmă că grupul PNL și-a bătut joc de fiecare proiect „care ar fi făcut comunitatea mai prosperă”: regulamentul de digitalizare pentru parcări, reorganizarea de la Poliția Locală prin care eliminam corupția endemică de acolo, reorganizarea Administrației Domeniului Public și proiectul burselor pentru elevi.

„Știți de ce au făcut asta? Am să vă spun. Pentru că ei doresc ca Administrația Domeniului Public să le revină și să nu intre în primărie, să fie instituție de sine stătătoare. Să nu reorganizăm. Să plantăm din nou garduri de milioane de Euro și nu copaci”, susține Armand.

Clotilde Armand afirmă că „este regretabil și total iresponsabil” acest mod de a face politică „pentru partid și nu pentru comunitate”.

Postarea integrală a primarului Sectorului 1:

„Este o zi destul de tristă pentru comunitatea locală din sectorul 1. Pare că unii consilieri locali au rămas cu sindromul ”Chiliman” și nu pricep că politica se face în folosul comunității, pentru oameni, nu pentru interese de partid.
Primăria nu este un tort din care unii se hrănesc și alții muncesc să-l orneze. De când am intrat în primărie am ales să lupt cu ceea ce deranjează pe fiecare român onest: corupția. Și am început cu reorganizarea și restructurările. Tocmai pentru a elimina vechile obiceiuri birocratice. De când am venit în primărie lucrez alături de o mână de oameni pentru a moderniza Sectorul 1 și pentru servicii publice de calitate. M-am luptat cu mafia gunoaielor și cu mafia imobiliară. Am demis funcționari corupți și am sesizat parchetul acolo unde a fost cazul. În 3 luni am făcut asta. Și credeți-mă că sunt doar câțiva oameni care ajung primii și pleacă ultimii din Primărie, oameni care muncesc sâmbăta și duminica și își sacrifică tot confortul lor pentru binele public.
Astăzi, grupul PNL și-a bătut joc de fiecare proiect care ar fi făcut comunitatea mai prosperă: regulamentul de digitalizare pentru parcări, reorganizarea de la Poliția Locală prin care eliminam corupția endemică de acolo, reorganizarea Administrației Domeniului Public și proiectul burselor pentru elevi. Știți de ce au făcut asta? Am să vă spun. Pentru că ei doresc ca Administrația Domeniului Public să le revină și să nu intre în primărie, să fie instituție de sine stătătoare. Să nu reorganizăm. Să plantăm din nou garduri de milioane de Euro și nu copaci.
Le spun doar să lase aceste orgolii la o parte, să lase înțelegerile cu PSD la o parte și să fie partenerii onești ai cetățenilor care i-au votat. Să vină la muncă și să-și îndeplinească atribuțiile. Este regretabil și total iresponsabil acest mod de a face politică pentru partid și nu pentru comunitate. Este rușinos pentru că un asemenea partid are în rândurile lui unii fripturiști de ocazie și nu niște lideri adevărați.
USL trăiește la sectorul 1”.

 

Sursa foto: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Cand a ajuns unul din cei 10 primari Surplus pe spinarea PNL, madama nu mai era asa hashtag rezistenta. Cum a ajuns in copac, cum a inceput ca la alegeri, cu frantuzeala ca la usa cortului.

  Oricata putere i-ati da, are nevoie de ceva mai multa ca sa reverese asupra voastra laptele si mierea. Dati-i, ca sa nu ramaneti fara soarele sfant de pe cer.

  • Deci sa inteleg ca pentru tine faptul ca PSD si PNL au votat cot la cot ce le-a convenit e OK, nu?

  • Crezi ca eu sunt prost sa plec pe fenta? Avem vaiante:
   1. sa-si dea demisia, daca e adevarat ca nu poate conduce sectorul cu cei 10% din consiliu la care se scalda partidul ei
   2. sa lucreze cu PSD si PNL, ca aia nu sunt votati acolo de Zi Jinping, ci de restul de 90% din cetatenii sectorului
   3. sa bage administratia si sectorul in crize repetate ca sa arate ca e #rezistenta.

   Astia care ati votat ba pentru „procurorul Clotilda o sa il inchida pe koruptul Tudorache”, ba pentru „ne-a furat maroon 5 data trecuta”, ba pentru cerceii superbi din Quelle 1988, sperati sa iasa numarul 3. Dar pentru astia mai normali la cap, sa cladesti dealuri de gunoaie in fata a sute de mii de apartamente, vreme de 4 ani, nu e un pret acceptabil.

   La cinci minute dupa ce i s-a dat consiliul, Base l-a dat mai departe lui Videanu, ca avea treaba altundeva. Nu consiliu le trebuie acestor sociopati.

  • Esti cu curca la raze? Lasand bursele la o parte, de ce ADP S1 nu trece sub Primarie si e stat in stat, ordonator de credite din bugetul total al Primariei S1; de ce nu se reorganizeaza Polita Locala? Iar Lia Reman, daca era ziarista adevarata, ne spunea in articol si cati sunt de toti consilerii locali si de la ce partide, ca nu le stim noi pe toate pe de rost. Dar ea nu e ziarista, e precupeata in piata.

  • Esti cu curca la raze? Lasand bursele la o parte, de ce ADP S1 nu trece sub Primarie si e stat in stat, ordonator de credite din bugetul total al Primariei S1; de ce nu se reorganizeaza Polita Locala? Iar Lia Reman, daca era ziarista adevarata, ne spunea in articol si cati sunt de toti consilerii locali si de la ce partide, ca nu le stim noi pe toate pe de rost. Dar ea nu e ziarista, e precupeata in piata.

  • Rezolvarea astuia cu consiliu este sa-si dea demisia sau sa produca crize politice, doame mare ti-e gradina. Prietene a castigat cu diferenta de 10 procente, de ce sa-si dea demisia? Macar stai in sectorul 1? Iti dau eu o veste proasta. Noi cei care stam in S1 ii dam dreptate si in speta asta si in cea cu gunoiul.

 2. ,,USL trăiește la sectorul 1”.
  Dacă ar trăi USL-u’ numai la S1, restu’ României și românii ar trăi bine; dar USL-u’ trăiește peste tot așa că românii un’ să mai trăiască? Emigrează!

 3. Cum sa se abtina consilierii USR? Ce-i mizeria asta!?!? Asta-i un nou fel de politica?!

  Ori sunt impotriva si voteaza impotriva, prezentand argumentele, ori sunt pentru si voteaza pentru, prezentand si de data asta argumentele. Cand se abtin inseamna ca ori habar n-au, ori nu-i intereseaza.

  Trezirea!!! V-am trimis acolo sa luptati, chiar daca o sa mai si pierdeti, nu sa va abtineti! Puteati sa va abtineti si de acasa, de pe fotoliu, nu trebuia sa fiti consilieri locali!!!

  Mama ei de altfel de politica … 🙁

 4. Ce sa zic, s-a vazut castigata, dar se enerveaza ca un copil mic, se da cu fundu de pamant pe Facebook si paraseste sedinta. La fel de mahalagioaica ca madam Firea.

 5. Ba sunteti nebuni, nu catadicsesc sa va citesc articolul deoarece vorba presedintelui. PSD e de vina si cu incendii din spitale si cu lipsa caldurii din tot sistemul. Jos PSD nu PNL, USR, UDMR ACEIASI MIZERIE DOAR CA MAI INFECTA CA CIUMA ROSIE SI FARA CARACTER. DECI DE VINA CA CONDUCEM PROST SI VA INDATORAM PE 2-3 GENERATII ESTE PROSTUL CEL MARE PLAVANUL PSD. TRAIASCA AI NOSTRI, TOVARASI CA NOI RAMANEM TOT CA PROSTII. ASTA AVEM CU ASTA NE LAUDAM ASTA MERITAM CA NATIE.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.