G4Media.ro

Tenis: Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu în primul tur de…

Sursa foto: Facebook/Bianca Vanessa Andreescu

Tenis: Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu în primul tur de la Miami Open / Cele două jucătoare s-au mai întâlnit în semifinale la Miami Open, în 2021, meci câștigat tot de Bianca Andreescu

Jucătoarea de tenis canadiană de origine română, Bianca Andreescu a învins-o miercuri în primul tur de la Miami Open pe sportiva britanică de origine română Emma Răducanu.

Într-un meci care a durat 2 ore şi 33 de minute, Bianca Andreescu (22 de ani, nr 31 WTA) a dispus în trei seturi de Emma Răducanu (20 de ani, nr. 72 WTA).

Bianca şi-a adjudecat primul set cu 6-3, iar Emma s-a impus în cel de-al doilea cu 6-3. Setul decisiv a fost câştigat de jucătoarea canadiană cu 6-2.

În turul al doilea Bianca Andreescu o va înfrunta pe Maria Sakkari, din Grecia, favorita numărul 7 a turneului de la Miami. Sakkari are 27 de ani şi ocupă locul 10 WTA.

În anul 2021, cele două jucătoare s-au întâlnit în semifinale la Miami Open, iar Bianca s-a impus cu 7-6, 3-6, 7-6, calificându-se în finală, unde s-a retras în timpul setului al doilea.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...