G4Media.ro

Teleșcoala și moartea în vremea coronavirusului: Breaking news-uri cu o nouă victimă,…

Teleșcoala și moartea în vremea coronavirusului: Breaking news-uri cu o nouă victimă, pe tot parcursul orei de română pentru a VIII-a. E ok?

Ești un tânăr pe care îl pândește adolescența. Poate e bine, poate nu e bine că nu mai mergi la școală, dar trebuie oricum să suporți zile în șir de stat în casă. Înțelegi că e important, altfel pot să moară oameni. Cumva, printre picături, trebuie să te pregătești și pentru Evaluarea Națională, iar asta înseamnă, teoretic, să te uiți la TVR 2, în fiecare zi. Pasionant. Măcar nu mor oameni. Marți dimineață, dai drumul la televizor, iar pe ecran zac grămezi de text. Cumva, nu e necesar doar să distingi ce scrie acolo, ar trebui să și înțelegi. Doar că textul stă pe loc, mare și greu. Așteaptă să-l citești. Singurul lucru care îți aduce aminte că ești totuși în fața televizorului e banda de jos, colorată în galben. Și se mișcă într-una să te anunțe pe tine (ce părinte se uită la Teleșcoală?): a mai murit un om. A mai murit un om. Breaking news: a mai murit un om.

S-a întâmplat, marți dimineață, la ora de română de la Teleșcoala TVR 2.

Citește articolul integral pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Corect observat!
    Multe trebuie corectate la o natie fara simtul rusinii si al raspunderii.

  2. Intr-o lume normala ar trebui dati afara 1-2 de la tevereu pe treaba asta.
    Dar nu e lume normala, iar acei 1-2 sunt oricum cel mai probabil angajati pe pile.

  3. Nu e ok. Sunt amestecate Foarte Prost. Să sperăm că CNA lucrează de acasă.

  4. Macar cu burtiera aia sa fi crescut dinamica lectiilor! Slabi profesori avem! Nici nu ma mir ca nu le place scoala copiilor.

  5. Am întâlnit cazuri și mai hilare.Țin minte și acum cum un profesor de algebră, știe el care, a compromis câteva ore de curs doar ca să își verse frustrările pe un student eminent. Vremea a trecut, studentul a fost exmatriculat și fiul profesorului respectiv a devenit șef de promoție. Cam așa decurg lucrurile în nava amiral a învățământului românesc, devenită pachebot, în speță Universitatea București.

  6. Ah.. prostii de la TVR strikes again 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.