G4Media.ro

Teleorman, singurul județ în care numărul contractelor de muncă a scăzut în…

Teleorman, singurul județ în care numărul contractelor de muncă a scăzut în 2017

Teleorman, de unde provin premierul, ministrul de Interne, șeful PSD și zeci de secretari de stat și șefi de agenții guvernamentale, este singurul judeţ din România care a înregistrat în 2017 o scădere a numărului de contracte individuale de muncă faţă de 2016, arată Economica.net, citând un studiu al Patronatului Investitorilor Autohtoni.

Studiul privind dinamica pieţei muncii mai arată că Teleorman se află pe ultimul loc în ţară și în privinţa numărului de contracte de muncă raportat la numărul de şomeri din judeţ, un indicator al sustenabilității economiei locale.

Tot Teleorman mai înregistrează un alt record nedorit: a avut în 2017 cea mai mică pondere a numărului de contracte individuale de muncă raportat la populația activă din judeţ.

Foto: Stema județului Teleorman (sursa – Wikipedia)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Verificati va rog si numarul @asistatilor sociali, sa vedem daca suma cu angajatii se conserva. Altfel, singura explicatie e data de migratia catre Bucale, unde Livache are planuri mari cu dansii.
    PS. Oare nu a băgat nimeni de seama ca de cca 1 an, la 5 masini care trec pe strada una e cu nr. de TR…!?

  2. Pe no-i nu munca ne intereseaza ci viata, antelege-ti hastagistilor?
    Ciocu mic ca noi suntem la putere!

    • La ce putere esti tu ma fraiere.La puterea a 4-a,invata sa scrii corect ma analfabet psd-ist. Noi se scrie legat nu cu liniuta,lar intelege se scrie cu i nu cu a cum ai scris tu mai incultule.

    • @Udila stai nasol cu detectia sarcasmului

  3. Surprinzatoare stema judetului Teleorman!
    Vad ca acolo apar niste oi. Totusi, Teleormanul se afla intr-o zona de campie renumita pentru solurile cernoziomice fertile, pe care sunt cultivate cu succes cerealele. Nicidecum nu este cunoscut pentru cresterea oilor…

    Sau…?

    • Ilie Moromete avea o turma dar i-au praduit-o pramatiile de copii !

      PS. O mai fi avut ceva oi „arestate” acasa la Gratia, jandarul Dragnea,tatal militianului Dragnea, asa ca… avem -cred -explicatia oilor de pe stema judetului !

      PS. 😉

    • @Susufler0
      Acum, daca stau sa ma uit bine, si copacul de pe stema parca seamana intrucatva cu salcamul lui Ilie Moromete. Pe care s-a vazut nevoit sa il taie si sa il vanda cand l-au napadit datoriile catre fisc si banca si grijile vietii de zi cu zi.
      ———-
      Daca in Teleorman scade astazi numarul contractelor de munca, la ce ne putem astepta peste cativa ani, cand o veni urmatoarea criza? Ce vom taia si vom vinde atunci, ca salcamul-rezerva deja nu va mai fi? L-am doborat inca de pe acum, ca sa facem rost de bani pentru pomeni electorale si pentru sinecurile camarilei politicienilor…

  4. Asa se spune de telelorman ,dar ce e intara ,asta toti parlamentari ,deputati ,presedintele tarii,sant niste inculti ,nu vad ce e in tata nu e locuri de munca mai ales in telelorman e patronat care muncesti si nu te plateste ,si mai face ce vrea cu tine te mai ia si la misto ,peastea nu le vede nimeni sa creze locuri de munca acesibile ,mai bine acasa pe batatura si matur batatura mea bine de la un capat la altul ,decat sa faca patronatul ce vrea cu mine ,sa treaca la munca si deputati ,parlamentari ca simpli muncitori la patronat sa vada cum se comporta patronul cu el ,si sub alterni patronului ,si colectivul de colegi ,pe timpuri se muncea ,sefi nu scotea o vorba la tine dar nici tu la ei,dar nici din colectivul de colegi nu para ca x si y ,nu fac asta ,erea comunicare civilizata ,

  5. Teleorman cel mai corupt si cel mai sarac judet! Munca la negru este in floare! Daca ai peste 50 de ani nu te mai angajeza nimeni !Help!!!