G4Media.ro

Teatrul Nottara începe reprezentațiile cu public din 27 ianuarie

Teatrul Nottara începe reprezentațiile cu public din 27 ianuarie

Teatrul Nottara anunță redeschiderea pentru public pe 27 ianuarie, cu piesa ”Aici nu-i de joacă” în care joacă actrițele Catrinel Dumitrescu și Victoria Cociaș. Spectacolul este programat miercuri, 27 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala George Constantin.

Joi, 28 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala George Constantin, e programată piesa Praf de stele de Norm Foster, în regia lui Lucian Sabados, cu Alexandru Jitea, Luminița Erga, Diana Roman și Ada Navrot.

Vineri, 29 ianuarie, Teatrul Nottara programează comedia Thailanda de Dimitris Kechaidis și Eleni Chaviara, în regia lui Alexandru Jitea. Aleka (Andreea Măcelaru Șofron), Fotini (Victoria Cociaș) și Maro (Cristina Stoica Ivanciuc), trei prietene, visează la o călătorie în îndepărtata Thailanda, pe care o văd ca pe o evadare din problemele vieții de zi cu zi, condimentată cu cele mai surprinzătoare situații.

Reprezentațiile se vor desfășura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19, sala de spectacol funcționând cu o capacitate redusă la 30 la sută. Pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. foarte byne, virusyii respecta kultura, ei se imprastie numay la ortodoxi, nu si la popoare alese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.