G4Media.ro

Tarom, acuzat de primar și de presa din Oradea că a scumpit…

Tarom, acuzat de primar și de presa din Oradea că a scumpit nejustificat biletele de avion. Prețul zborurilor a explodat de când Tarom are monopol pe zboruri

Un scandal major privind prețul biletelor de avion a izbucnit între primarul de Oradea și presa locală, pe de o parte, și compania Tarom și conducerea Aeroportului Oradea, pe de altă parte. Primarul Ilie Bolojan și mai multe publicații locale acuză compania de stat Tarom că a scumpit enorm prețul biletelor de avion după ce concurentul Blue Air a renunțat la cursele din Oradea.

Potrivit publicațiilor Bihoreanul și OradeaPress, Bolojan a prezentat la începutul săptămânii prețul biletelor de avion, arătând că în 16 aprilie un drum Oradea-Bucureşti cu avionul tur-retur depăşeşte 1.400 lei (peste 300 euro), în vreme ce în aceeaşi zi, timişorenii sau clujenii pot zbura în Capitală şi înapoi la preţuri mai mici de jumătate.

În replică, Tarom a prezentat într-un comunicat de presă prețuri mult mai mici pentru biletele pe aceeași rută, acuzând presa și pe primar de manipulare. Doar că ziariștii locali au demonstrat că Tarom e cea care a dezinformat prin prezentarea unor prețuri valabile la zboruri programate peste o lună sau pe curse neuzuale (plecare seara din Oradea şi întoarcere a doua zi dimineaţa din Bucureşti), potrivit Bihoreanul.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

  1. Toate au explodat! De exemplu manopera la o revizie anuala la autoturism s-a DUBLAT.
    Anul trecut am platit 75 lei, ieri 150 lei!!!!!!!!!!

  2. TAROM = companie capușata de Ciuma Rosie PSD+ALDE (cu UDMR=Magyar PSD la remorca). Management deficitar, angajati in excedent pe baza de clientelism politic si salarii nesimtite.

    • Nu e nicio diferenta intre TAROM si oricare societate de stat.

  3. Cel mai bine cu taromul ies curvele. Pleacă seara spre București și se întorc a doua zi dimineața.

  4. Intr-adevar preturile au explodat nejustificat pentru cursele de Oradea! Pacat de investitiile in oras… asta e, mergem la unguri

    • nu stiu de ce dar de ceva vreme am impresia ca asta a si fost intentia sa mergem la unguri ,de aceea nu si-au dat cei din conducerea CJ in frunte cu Pasztor sa rezolve contractele cu celelalte firme de zbor.