G4Media.ro

Târgul Universităților din România, în trei orașe din Republica Moldova

Foto: Pexels

Târgul Universităților din România, în trei orașe din Republica Moldova

În perioada 7-10 iulie va avea loc cea de-a XI-a ediție a Târgului Universităților din România, organizat de Federația Tinerilor Basarabeni, transmite IPN, citată de Rador.

În cadrul evenimentului reprezentații centrelor universitare din România vor prezenta absolvenților de gimnaziu și de liceu din Republica Moldova ofertele educaționale pentru anul 2022-2023, transmite IPN.

La 7 și 8 iulie târgul va avea loc pe Aleea Clasicilor Români din Chișinău, între orele 09.00-16.00. În cazul în care timpul va fi ploios, evenimentul se va desfășura la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”.

La 9 iulie Târgul Universităților din România va avea loc la Bălți, la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, la fel între orele 09.00 – 16.00. La Cahul evenimentul se va desfășura în data de 10 iulie la Universitatea „B.P. Hașdeu”, între orele 10.00 – 15.00.

În cadrul Târgului Universităților din România, absolvenții vor putea afla care este procesul de admitere la studiile preuniversitare și universitate din România din anul curent, care sunt ofertele academice ale instituțiilor de învățământ din țara vecină, dar și care sunt activitățile de voluntariat în cadrul asociațiilor de studenți și elevi basarabeni din cele mai mari centre universitare din România.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Moldovenii sa faca scoala la moskova! Popor de alcoolisti si hoti, exact ca rusii, peste tot unde ajung aceste specimene distrug tot!!