G4Media.ro

Târgul Naţional Imobiliar – TNI 2024, la Palatul Parlamentului în acest weekend…

Foto: Adragosphoto/ Dreamstime

Târgul Naţional Imobiliar – TNI 2024, la Palatul Parlamentului în acest weekend / Vor fi prezentate 120 de proiecte şi peste 100.000 de oferte imobiliare

Târgul Naţional Imobiliar – TNI se deschide vineri la Palatul Parlamentului, unde vor fi prezentate 120 de proiecte şi peste 100.000 de oferte imobiliare, pentru toate gusturile, bugetele şi nevoile, transmite Agerpres.

Ediţia TNI 2004 a ajuns la a 36-a ediţie şi oferă de la proprietăţi low cost, apartamente în blocuri cu regim mic de înălţime, apartamente premium în centrul şi nordul capitalei, proprietăţi de tip boutique, case modulare, locuinţe certificate Green Homes, case pe structură de lemn, vile la periferia capitalei, până la penthouse-uri şi oportunităţi de investiţii în ţară, dar şi în străinătate: Spania, Dubai şi Zanzibar.

Portofoliul de oferte imobiliare prezentat la eveniment este foarte variat, iar proprietăţile scoase la vânzare la această ediţie a târgului TNI valorează cumulat peste 7 miliarde de euro.

„Fiecare expozant participă la eveniment cu imobile la preţuri speciale, iar dacă vom calcula o reducere medie de doar 5%, suma totală a discounturilor şi premiilor oferite în cadrul TNI atinge peste 350 milioane de euro. În plus, vizitatorii au acces în cadrul evenimentului şi la servicii conexe segmentului imobiliar, cum ar fi panouri fotovoltaice, sisteme de filtrare, purificare al aerului şi diverse soluţii de a-ţi transforma locuinţa într-una sustenabilă din punct de vedere energetic”, a declarat Cristina Bercea, PR Manager al Târgului Naţional Imobiliar, într-un comunicat transmis AGERPRES.

TNI 2024 se deschide la ora 10:00, la Palatul Parlamentului, în Sălile Unirii şi Tache Ionescu.

Accesul publicului la TNI se face prin Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuz 136 – staţia Casa Academiei), iar vizitatorii care se deplasează cu maşina personală au posibilitatea de a parca gratuit chiar în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Programul de vizitare al târgului imobiliar de la Bucureşti este următorul: vineri, 24 mai – între 10:00 şi 19:00; sâmbătă, 25 mai (10:00 – 19:00); duminică, 26 mai (10:00 – 16:00).

Biletul de intrare costă 20 de lei, însă accesul se poate face şi gratuit pe baza unui cod QR generat cu aplicaţia TNI.

Târgul Naţional Imobiliar – TNI este evenimentul de referinţă pentru piaţa imobiliară din România, ce reuneşte într-un singur loc, timp de trei zile, principalii jucători din piaţa imobiliară: dezvoltatori, agenţii imobiliare, instituţii financiar-bancare, companii de management imobiliar, industrii conexe, asociaţii profesionale, precum şi presa de specialitate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează