G4Media.ro

Târgul de Crăciun se deschide duminică la Timișoara cu roata panoramică, patinoar…

Sursa foto: Targul de Craciun din Timișoara

Târgul de Crăciun se deschide duminică la Timișoara cu roata panoramică, patinoar și concerte / Moș Crăciun va veni cu un trenuleț și va avea o căsuță pentru a face fotografii

Târgul de Crăciun din Piața Victoriei de la Timișoara va fi inaugurat duminică, odată cu aprinderea luminițelor de sărbătoare, anunță Agenția de presă Rador.

Primăria anunță că gazdele evenimentului vor fi, pe scenă, timișorenii de la TM GROOVE (Horia Crișovan, Florin Cvasa, Marcel Poaty-Souami, Dănuț Blaga și Lucian Nagy). Alături de aceștia vor cânta tinerii Jennifer Poaty-Souami, Bianca Berciu, Simion Caragia (participant la „X Factor” și „Românii au Talent” în 2021), Tania Ionescu (participantă la „Vocea României” în 2018), Alexandra Sârbu, Andrei Badea, Thea Marconi (solistă Sky Walkers), Maria Avramescu și Daniel Tudor.

La târg vor fi prezenți comercianți de produse alimentare și nealimentare. În plus vor fi prezente mai multe elemente inedite de divertisment precum roata panoramică, patinoarul și caruselul.

Anul acesta, Moș Crăciun va veni cu trenuleț și va avea o căsuță, cu ateliere creative de felicitări, decorat turtă dulce, pictură pe ceramică, transmite primăria Timișoara.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. nu inteleg de ce primariile au intirziat asa mult cu tirgurile de craciun Trebuia inca din iulie sa dea startul