G4Media.ro

Târg de Crăciun cu program extins / Primăria Craiova anunță că va…

sursa foto: Lia Olguta Vasilescu

Târg de Crăciun cu program extins / Primăria Craiova anunță că va ține deschis târgul din centrul municipiului până în 7 ianuarie

Primăria Craiova anunță prelungirea datei la care se va închide Târgul de Crăciun, informează Rador, care citează Radio Craiova.

În urma cererilor venite din partea agențiilor de turism, municipalitatea a decis ca data de închidere a târgului să fie prelungită cu cinci zile. Astfel, cei care încă nu au avut ocazia de a vedea al doilea cel mai frumos târg de Crăciun din Europa, conform voturilor obținute în competiția organizată de European Best Destinations, au ocazia să o facă până duminică, 7 ianuarie 2024.

Vizitatorii vor găsi în Bănie cea mai mare roată panoramică din România, căsuțe tematice unicat, patinoar, produse tradiționale și dulciuri, atelier de pictură pentru copii, băuturi și cadouri de sezon, dar și truckuri cu mâncare și peste două milioane de beculețe, care au adus aprecierea și popularitatea Târgului de Crăciun din Craiova în toată lumea, scrie Rador.

Programul Târgului de Crăciun din Craiova este zilnic, între orele 12:00 – 22:00.

Primăria Craiova menționează că turiștii pot debarca pe strada A.I. Cuza, la English Park, de luni până vineri, iar, în weekend, acest lucru se poate face în parcarea Universității din Craiova, de pe str. A.I. Cuza. În ambele cazuri, autocarele vor staționa în parcarea de la Sala Polivalentă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...