G4Media.ro

Târg de adopții pe Lacul Morii/ Iubitorii de animale pot pleca acasă…

sursa foto: Pexels

Târg de adopții pe Lacul Morii/ Iubitorii de animale pot pleca acasă cu pisici și căței de pe Insula Îngerilor

Un nou târg de adopţii pentru căţei şi pisici va fi organizat de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, sâmbătă şi duminică, pe Insula Îngerilor de pe Lacul Morii (sectorul 6).

Evenimentul, care va începe în fiecare zi de la ora 11,00, face parte din RiseUP Bucharest on the Sky, primul festival urban cu baloane de aer cald.

„Căţei din centrele de adopţii ASPA şi pisici de la Asociaţia TNR Capturare Sterilizare Eliberare şi All Souls Rescue Center, de toate vârstele şi culorile, cu personalităţi dintre cele mai diverse, vor aştepta cu nerăbdare şansa de a fi adoptaţi. Anul acesta, în cadrul târgurilor organizate de ASPA, 223 căţei şi-au schimbat viaţa, intrând în mijlocul unor familii iubitoare de animale şi responsabile”, transmite ASPA.

Adopţiile sunt gratuite, iar animalele prezente la târg sunt sănătoase şi au toate procedurile legale îndeplinite. La târgul de pe Insula Îngerilor vor fi şi voluntarii PROEDUS, alături de sponsorii campaniei, care au pregătit „numeroase surprize” pentru blănoşii adoptaţi, dar şi pentru adoptatori, menţionează sursa citată.

sursa: Agerpres.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. 👏🏻👏🏻👏🏻

  2. Mâine mai este târgul?Mi aș dori să știu dacă mai este și mâine acest târg.Imi doresc un animal de companie.