G4Media.ro

Tanczos Barna candidează la șefia organizației UDMR Ciuc, condusă de Csaba Borboly,…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Tanczos Barna candidează la șefia organizației UDMR Ciuc, condusă de Csaba Borboly, președintele Consiliului Județean Harghita

Tanczos Barna candidează la șefia organizației UDMR Ciuc, condusă de Csaba Borboly, președintele Consiliului Județean Harghita. Anunțul a fost făcut sâmbătă, într-un videoclip pe Facebook, de senatorul județului Hargita din partea UDMR și fost ministru al Mediului. El a explicat că va concura la adunarea generală din 14 septembrie, realatează presa de limbă maghiară.

Politicianul din județul Hargita afirmă că a venit timpul pentru o schimbare și formulează, de asemenea, o critică clară la adresa actualei conduceri, scrie maszol.ro.

El preciează că, în ultimul an, și-a exprimat de mai multe ori criticile – mai ales în discuții interne – deoarece nu a putut fi de acord cu „politica de cale separată” din fruntea organizației.

„Pentru mine, urmărirea faimei personale și metodele inacceptabile de comunicare cu care ne confruntăm în fiecare zi pe rețelele sociale sunt inacceptabile. Astăzi este momentul să îmi exprim aceste opinii în mod ferm și public”, afirmă Tanczos Barna în clip, potrivit transtelex.ro.

Tanczos Barna nu l-a numit direct pe Csaba Borboly, actualul președinte al organizației UDMR, însă este clar la cine s-a referit.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. UDMR este Magyar P$D o forma de Ciuma Verde, care Nu are grija de verdele padurii din HarCov

  2. tzantzos barna minte cum respira