G4Media.ro

Tânăr ieșean, transportat în stare gravă la spital, după ce a căzut…

Sursa foto: ISU București-Ilfov

Tânăr ieșean, transportat în stare gravă la spital, după ce a căzut în fântână / A fost scos în stare de inconştienţă

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost transportat în stare gravă la spital după ce duminică dimineaţă a căzut într-o fântână din curtea casei, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, mai multe echipe de pompieri au fost solicitate să intervină, prin apel la serviciul 112, pentru scoaterea tânărului din fântână.

„În jurul orei 09,00 Dispeceratul integrat ISU-SMURD – SAJ a fost anunţat pin SNUAU 112 că o persoană, bărbat, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Bărbăteşti, comuna Cucuteni, judeţul Iaşi, este căzut într-o fântână din tuburi cu o adâncime de aproximativ 18 metri. Au fost alertat forţele de intervenţie ale SVSU şi cele din cadrul Secţiei de Pompieri Tg. Frumos”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

La locul intervenţiei au fost direcţionate din cadrul Secţiei de Pompieri Târgu Frumos un echipaj de intervenţie şi salvare din medii ostile vieţii, un echipaj de prim ajutor calificat, personalul serviciului voluntar iar de la SAJ, un echipaj medical cu medic.

„Până la ajungerea forţelor de intervenţie profesioniste la locul evenimentului s-a încercat scoaterea persoanei din interiorul fântânii, aceasta fiind asigurată cu o cordiţă. Persoana a fost scoasă din fântână de către echipajul de căutare-salvare din medii ostile vieţii în stare de inconştienţă, iar echipajele medicale sosite la locul evenimentului au început manevrele cardio-respiratorii. În jurul orei 10,00 persoana a început să prezinte semne vitale de viaţă. Imediat a fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă să preia la locul de întâlnire pacientul de la echipajul SAJ cu medic, care era transportat către spital”, a precizat Georgică Onofreiasa.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...