G4Media.ro

Tânăr din Cluj, prins cu droguri la examenul auto / I-a dat…

Sursa foto: Dejeanul

Tânăr din Cluj, prins cu droguri la examenul auto / I-a dat din greșeală polițistului pungulița cu prafuri

Un tânăr de 20 de ani din Cluj a fost prins cu droguri în timpul examenului auto, pentru a deveni șofer profesionist, după ce chiar singur i-a dat polițistului pliculețul cu droguri, relatează Dejeanul. Din greșeală, nu a observat că pliculețul e lipit de spatele buletinului și l-a înmânat polițistului. Examinatorul și-a anunțat colegii de la rutieră, iar testarea cu drugtest-ul a fost pozitivă.

Totul s-a întâmplat luni dimineață, în timp ce tânărul de 20 de ani, născut în județul Neamț, dar domiciliat la Cluj-Napoca, susținea proba de traseu pentru obținerea permisului de conducere categoria C.

Imediat după ce a urcat în camion, examinatorul i-a cerut cartea de identitate și permisul de conducere categoria B. Tânărul nu a observat că între cele două documente avea pliculețul cu un praf alb, astfel că i l-a înmânat polițistului.

Examinatorul  nu i-a zis elevului nimic, ci a pus plicul în dosar deodată cu celelalte acte. Între timp, și-a anunțat colegii de la rutieră prin intermediul unui mesaj, astfel că agenții au așteptat camionul în capătul străzii. L-au testat pe șofer atât pentru alcool cât și pentru droguri, iar la cele din urmă rezultatul a fost pozitiv.

Tânărul a rămas și fără permisul categoria B, s-a ales cu dosar penal și va trebui să dea explicații în față celor de la BCCO, care vor prelua cazul. A fost dus și la IML Cluj unde i-au fost prelevate probe de sânge pentru a se confirmă rezultatul drugtestului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...