G4Media.ro

Tânăr de 16 ani, extrădat în Suedia / Era căutat pentru omor…

Sursa foto: G4Media

Tânăr de 16 ani, extrădat în Suedia / Era căutat pentru omor / E suspect că face parte dintr-o grupare care ar comite omoruri la comandă şi atacuri cu bombă

Un tânăr de 16 de ani din Suedia, căutat pentru omor şi vătămare corporală gravă, a fost prins în România în luna februarie, iar miercuri a fost îmbarcat pe aeroportul Otopeni pentru un zbor spre Suedia.

Sheik Mohammed Mohamed  este urmărit internațional pentru omor și vătămare corporală gravă.

Anchetatorii au precizat că el ar face parte dintr-o grupare care ar comite omoruri şi atacuri cu bombă şi care ar avea legătură cu traficul de droguri.. El este cercetat şi pentru implicarea în angajarea unor criminali care ar lucra pentru una dintre grupările vinovate de comiterea a diferite omoruri la comandă.

“Pe numele acestuia, la data de 6 februarie 2024, autorităţile judiciare din Suedia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunilor de omor şi vătămare corporală gravă.

Din cercetări a reieşit că tânărul ar fi parte a unui grup infracţional suedez, care ar avea preocupări în comiterea de omoruri şi atacuri cu bomba. Acestea ar avea legătură cu traficul de droguri în regiunea de Nord a Europei, precum şi în spaţiul internaţional”, au precizat poliţiştii în luna februarie.

Totodată, tânărul de 16 ani este cercetat şi pentru implicarea în angajarea unor criminali care ar lucra pentru una dintre grupările vinovate de comiterea a diferite omoruri la comandă.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 15 zile.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Suedia ar trebui sa-l deporteze in tara de origine a parintilor/bunicilor.

  2. Ce surpriza ca e musulman…