G4Media.ro

Sute de liceeni din Grecia au ieşit în stradă la Atena pentru…

Sute de liceeni din Grecia au ieşit în stradă la Atena pentru a cere condiţii mai sigure în şcoli, în contexul pandemiei: reducerea la cel mult 15 a elevilor dintr-o clasă, angajarea de profesori şi măsuri de igienă

Sute de liceeni din Grecia au ieşit joi în stradă la Atena pentru a cere condiţii mai bune de siguranţă în şcoli. Un grup neidentificat a aruncat cu sticle incendiare în forţele de ordine, care au ripostat cu gaze lacrimogene, transmit dpa şi ANA, preluate de Agerpres.

Sutele de manifestanţi – elevi, părinţi şi profesori – au mărşăluit de la Universitatea din Atena către parlament, perturbând traficul deja aglomerat.

Manifestanţii au cerut ‘adoptarea tuturor măsurilor necesare pentru funcţionarea sigură a şcolilor în contextul pandemiei de coronavirus’, în special reducerea la cel mult 15 a numărului de elevi dintr-o clasă, angajarea de profesori suplimentari şi îmbunătăţirea măsurilor de igienă, inclusiv prin asigurarea de personal de curăţenie suplimentar.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Rar s-a mai vazut popor de lenesi mai lenes decat grecii. Mai nou, liceenii se tem de covrig. Le e lene sa mearga pana la liceu.

    • Ce legătură are lenea cu cererile lor? Mi se par cerințe de bun simț. Mi s-ar părea normal să se ceară și la noi ckasr cu copii mai puțini.

    • Daca problema era a profesorilor, trebuiau sa demonstreze profesorii. (Sau sa intre in greva, sau sa isi caute de lucru in industria sparanghelului.) Profesorii, nu elevii.

      Nu prostim pe nimeni ca elevii sunt mai ingrijorati de problemele profesorilor decat profesorii insisi. Am mai fost si noi la liceu.

  2. Ce legătură are lenea cu cererile lor? Mi se par cerințe de bun simț. Mi s-ar părea normal să se ceară și la noi ckasr cu copii mai puțini.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.