G4Media.ro

UPDATE: Suspiciunea de coronavirus din Cluj, infirmată de primul control medical

UPDATE: Suspiciunea de coronavirus din Cluj, infirmată de primul control medical

Ora 15.35: Persoana suspectă a fost transportată cu o ambulanță SMURD la camera de gardă a Spitalului de boli infecțioase.

Ora 15.00: Directorul operațional al aeroportului, Tudorel Lupoaiei, a declarat că un prim control medical ar fi infirmat suspiciunea de coronavirus în cazul unei pasagere a cursei aeriene LOT Cluj – Varșovia. Suspecta ar fi o pasageră, nu un membru al echipajului. „Pasagera respectivă am înțeles că a fost examinată și nu prezintă niciun fel de probleme din punct de vedere al stării fizice… nu prezintă simptomele infecției”, a declarat acesta telefonic. Potrivit sursei citate, în acest moment, echipe de medici de la Direcția de Sănătate Publică și SMURD se află la aeronavă, iar pasagerii sunt în avion. „Mai departe ținem legătura cu domnii de la Sănătate Publică, ei ne vor da concluziile la care ajung și luăm măsurile în consecință. Ei decid ce se va întâmpla”, a mai spus Tudorel Lupoaiei.

———

Cursa aeriană de la Varșovia spre Cluj a aterizat la ora 13:03 pe aeroportul din Cluj-Napoca, dar avionul a rămas la sol din cauza suspiciunii de prezență a coronavirusului, transmite Actual de Cluj.

E vorba despre o aeronavă a companiei de zbor LOT din Polonia. O pasageră prezintă simptome ale virusului din China, iar o ambulanță a sosit la avion. Toți pasagerii sunt în avion și nu au voie să părăsească aeronava.

„Este vorba despre o aeronavă care a venit de la Varșovia, iar acolo este o persoană care vine dintr-o zonă contaminată, unde a  avut contact cu persoane aflate deja în carantină. Vrem să vedem acum dacă sunt probleme. Este o echipă de la Direcția de Sănătate Publică în zonă și nici o persoană nu a coborât din aeronavă”, a declarat pentru Actualdecluj.ro Tudor Lupoaie, director operațional la aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj.

Foto: Dan Bodea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

 1. Traiesc de multi ani cu un sistem de monitorizare in propriul apartament

  am cerut va rog dezinstalati SRI STS

  E o teroare psihologica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  Te apasa , se agraveaza problememle psihice pe care le ai !!!!!!!!!!!!!!

  MAi rog o data

  Va rog frumos !!!

  Vrem sa train in liniste si pace !!!!

  Va rog dezinstalati.