G4Media.ro

Un câine rotweiller luat dintr-un adăpost ASPA a mușcat o femeie care…

Sursa foto: Pixabay

Un câine rotweiller luat dintr-un adăpost ASPA a mușcat o femeie care venise să-l hrănească într-un imobil din sectorul 3  / Femeia a murit UPDATE

Un câine a mușcat o femeie care venise să-l hrănească în curtea unui imobil din sectorul 3, au declarat pentru G4Media.ro surse din poliție. Ulterior, informația a fost confirmată de un comunicat al poliției. Femeia, în vârstă de 53 de ani, a fost găsită căzută în curtea imobilului în stare de inconștiență și cu mai multe leziuni pe corp. Într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Agresiunea ar fost observată de doi vecini. Potrivit surselor G4media.ro, victima venise la imobilul în care-și are sediul firma unde lucrează, pentru a hrăni câinele, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile.

UPDATE 14.56: Potrivit surselor G4Media, câinele a fost luat în urmă cu patru luni de la un adăpost al Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) al Primăriei București, fiind un animal din rasa rotweiller sau mix cu rotweiller. Imobilul este situat în curtea unei firmei deținute de tatăl femei decedate

UPDATE 14.31 Comunicatul oficial al Poliției:

”La data de 20.02.2023. ora 11.30, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine.

Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Agresiunea canină a fost observată de doi vecini.

De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile.

Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Gaina oua iar / Si-l învelea-n ziar.
  Grivei stia cuibarul / Venea, citea ziarul,
  Chiar îl mânca, cu ou / Spunând: Nimica nou.
  (Marin Sorescu)

 2. oameni mai trebuie sa moara, pentru interesele firmelor apropiate si pentru leafa unor pile??
  Trebuie ca locuitorii sa-si faca singuri legea?? Atunci, plecati naiba la grotele din care ati iesit si ne vom conduce singuri. In islanda s-a dovedit ca poporul se poate conduce, singur!

  • Vezi ca esti pe langa subiect total. Despre ce interestr si lefele pilelor vorbesti in cazul acesta?

 3. „… câinele, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile…” Ce-și face omul cu mâna lui…