G4Media.ro

Plic suspect la ambasada Rusiei / Intervenție a echipajelor de pirotehniști /…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Plic suspect la ambasada Rusiei / Intervenție a echipajelor de pirotehniști / SRI: Plicul nu conține material pirotehnic. Sunt continuate investigațiile de laborator

Update Ora 17.51: SRI a anunțat că plicul ridicat de la Ambasada Rusiei nu conține material pirotehnic. Sunt continuate investigațiile de laborator:

„In legatura cu plicul ridicat de la Ambasada Rusiei, precizam ca au fost incheiate activitatile pirotehnice. Nu a fost depistat continut de material pirotehnic. Se continua investigatiile de laborator.”

Știrea inițială: Un plic suspect a fost raportat la Ambasada Rusiei din București, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale. Potrivit acestora, intervin echipele de pirotehniști.

”Va informam ca in aceasta dupa-amiaza, echipele pirotehnice ale SRI s au deplasat la Ambasada Rusiei pentru a demara procedura standard in legatura cu un plic considerat suspect. In urma unui control preliminar, acesta a fost ridicat si transportat in siguranta in vederea expertizarii. Potrivit procedurii, plicul va fi analizat in laboratoare specializate, pentru a fi eliminate toate suspiciunile privitoare la posibile substanțe ce ar putea fi prezente. În acest caz SRI colaborează cu echipele Ministerului de Interne”, precizează SRI într-un comunicat.

Vom reveni cu detalii

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

  1. Un plic cu dia.ree?

  2. e pentru putler plicu?

  3. Ucraina comite atentate teroriste pe teritoriul României?

  4. Ma intreb ce se face acum Sosocila sau Simionesco daca plicul contine o oferta de colaborare cu Mama-Rusia .🦧

  5. or fi plangerile trolacovicilor ca nu si-au primit rublele pă luna asta… pentru dictaturi e suspect sclavetele care deschide gura neintrebat…😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  6. dar de ce cheltuie SRI banii pe astia? sa-i lasa in pace, la mai multe plicuri, tovarasi!

  7. O fi ceva scris caci pentru mujici orice text scris e un pericol Motiv pentru care omoara sau prigonesc jurnalistii ce incearca sa spuna ceva adevarat

  8. Este nota de plata pentru propaganda prestata de rezist/usr care ataca in mod constant stabilitatea si guwernul Romaniei.