G4Media.ro

Surse: Magdalena Militaru îi va lua locul lui Bogdan Licu ca prim-adjunct…

sursa foto: Facebook

Surse: Magdalena Militaru îi va lua locul lui Bogdan Licu ca prim-adjunct al Procurorului General / Militaru a pierdut cursa pentru CSM

Procurorul general Gabriela Scutea a propus-o pe procuroarea Magdalena Militaru pentru a ocupa locul de prim-adjunct lăsat vacant de Bogdan Licu, ajuns la CCR, au declarat pentru G4Media surse judiciare.

Magdalena Militaru va fi delegată în noua funcție de la 1 iulie.

Magdalena Militaru este acum adjuncta procurorului general Gabriela Scutea. Ea a pierdut săptămâna trecută alegerile pentru CSM, fiind eliminată din cursă încă din primul tur, cu cel mai mic număr de voturi din cei trei candidați. Alegerile au fost câștigate de Daniel Horodniceanu.

Magdalena Militaru este sprijinită de șefii din parchete. Ea este partenera lui Mihai Prună, adjunctul sefului Secției a 2-a din DNA, fratele fostului ministru al Justiției Raluca Prună. Este licenţiată în ştiinţe juridice a Universităţii din Craiova, Facultatea de Drept. (Foto: Parchetul General / Facebook)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Calitatea procurorilor și judecătorilor este din ce în ce mai slaba.Prost pregătiți,nu sunt în stare de nimic.Vor sa fie numai șefi.Cred ca asta se și vrea sa fie cât mai prosti instalați în funcții pe post de păpuși manevrabile.As întreba ce o recomanda pe aceasta doamna pentru postul respectiv?De ce nu se da concurs pt aceste funcții?Probabil asa s-ar vedea cât de incompetenți sunt.
    Și ne mai miram de ce omul cinstit nu are parte de dreptate în tara asta.Cu asemenea specimene slabe șanse. Rușine bai proștilor!